Írnátok olyan könyvsorozatokat, amik hasonlítanak a Szent Johanna gimihez? Vagy a Hűvös völgyi sulihoz?
Mindkettőt imádom szóval én is sok hasonló könyvet kerestem/olvastam már.
-Segítség youtube sztár lettem ( de csak 1 részes)
-Rocksztárt kaptam karácsonyra ( ez is egy részes meg nem is az iskolát írja le de egyszerűen imádom)
-Titkok és exek éjszakája (szintén 1 részes és ez sem az iskolai életről szól de biztos hogy ezt is nagyooon szeretnéd ha a hűvösvölgyi sulit meg szjg-t :))
ez a három könyv mind LOL könyv és vannak még ilyen lol konyvek csak azookat még nem olvastam de biztos nagyon jók:
- Az ég a földig ér
- Kivédhetetlen szerelem
- Szívszűzterápia stébereknek
- és hamarosan megjelenik a: láthatósági mellény lúzereknek
- + hűvösvölgyi sulihoz tartozik egy könyv: B épület vivi és a rómeók (éppen ezt olvasom és eddig tökre tetszik, eddig 2 rész van belőle azt hiszem)
- Zizi naplója (1,2,3 rész van eddig belőle de a hármast még nem olvastam)
- Leiner Laurának még vannak könyvei: Akkor szakítsunk, Bábel, Késtél stb :)
- Tökéletes kémia, Vonzás szabályai, Láncreakció (ebből még csak a tökéletes kémiát olvastam de annyira szereteeeem huhh :D szóval a többibe is mindjárt bele is kezdtek :))
- D.A.C (eddig ennek is 2 része van de csak az elsőt olvastam)
- Nyitótánc (eddig 1 részes és már nagyoooon várom a folytatást :)
Remélem tudtam segíteni ;)
D.A.C-Nekem ez nagyon tetszett...
Esetleg a B épület- Vivi és a Rómeók..
Leiner Laura- Akkor szakítsunk, Bábel, Késtél...
Nekem ezek nagyon megtetszettek!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!