SzJG rajongók! Át tudnátok küldeni ezt a részt? Pontos idézetet kérek szépen, az 5. részben a December 20- ai napról!
Az udvarra vezető ajtó hirtelen kivágódott mögöttünk, mire mind megfordultunk.Cortez kirontott az ajtón, ami erősen visszacsapódott.Lélegzet-visszafojtva néztem rá. Az ajtóban állt, homlokába hulló sötét tincsei alól fürkészve nézett, és csak ennyit kérdezett:
-Melyik szeptember 8.?
Tudtam, miért kérdezi.A levelemben ezt a dátumot említettem arra vonatkozóan, hogy totál beleestem.
-Kilencedikben-mondtam halkan.
Cortez hitetlenül elmosolyodott, megindult felém, és abban a pillanatban gondolkodás nélkül én is odaléptem hozzá.Körülbelül fél lépésre tőle megálltam, ő pedig megragadta a karom, és határozott mozdulattal magához húzott.Nem tudom, hogy ő csókolt-e meg vagy én őt, esetleg egyszerre történt.Nem ez a lényeg.A gyomromban lévő valamennyi pillangó felébredt és vadul csapkodni kezdett, miközben a mellkasom úgy hullámzott, hogy alig álltam a lábamon.Forgott velem az egész világ, és végig azt kívántam, hogy soha ne érjen véget.Mintha csak megérezte volna a gondolatom, Cortez továbbra sem engedett el, hanem többször, egymás után megcsókolt, én pedig alig kaptam levegőt, és a boldogságtól majd szétrobbantam.Végül a homlokát az enyémnek támasztotta, és két keze közé fogta az arcomat.
-Mennem kell-suttogta.
-Tudom-fúrtam bele a tekintetem az övébe.
-Megvársz?-kérdezte halkan.
-Két és fél éve mást sem csinálok-feleltem, mire lehunyta a szemét, és újra megcsókolt.Ez nem olyan volt, mint a szilveszteri.Sokkal több érzelem volt benne, sokkal bátrabb és igazibb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!