Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Budapestet miért tartják a...

Budapestet miért tartják a világ egyik legszebb városának?

Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 12:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%
Nem mondom vannak szép pillanatai a városnak, de nemhogy Közép-Európában, de Magyarországon is tudnék mondani szebbet. Személyes vélemény, de Győr, Pécs, Sopron vagy Veszprém bármikor inkább.
2014. nov. 3. 22:26
 12/13 bumbi02 ***** válasza:
Mert szép város és kész. Persze nem mondanám a legszebbnek, de a látképe kifejezetten szép. Igazából, egy városnál azt hiszem csak a látkép ami számít. Éltem Salzburgban, ami szintén szép város, de ugyanúgy meg vannak a koszos kisutcák, vagy éppenséggel Bécsben, vagy Pozsonyban.
2014. nov. 4. 23:20
 13/13 anonim ***** válasza:

megmondom neked őszintén, szerintem nagyon szép.

én jártam már Dubrovnikban, Zadarban, Rovinjban, Veronában, Velencében, Bledben, Párizsban, Rodoszon, Rómában, Londoban, Dublinban, Berlinben, Bécsben... egyik sem volt ilyen szép. Párizs az, amire hasonlít, az megközelíti, de ott sem, az eiffel-torony,a mi szerintem csúnya. szerintem hangulatos, szép, de változatos. szép, mert a lakóházak szépek, ne a colosseum: ott nem lakik senki, csak körbeveszi 2 sugárút, hát hurrá. az jó, hogy az átlag lakóépületek is szépek, nem csak a 800 éves romok. változatos, nem olyan, mint London, hogy minden ház piros téglából van, és minden ugyanolyan. Londonban csömöröm volt: minden NAGYON EGYFORMA. és még csak nem is szép, mert ha lenen egy szép ház, és az mind ugyanolyan lenen, de nem. dublin nagyon hangulatos, de SEMMI nincs, csak whiskey gyár, sörgyár, ott a mulatók, a hangulat a lényeg. van néhány vár, de az van máshol is.

na, Bled... na, az tényleg szép. szerintem budapest, bled és párizs a legszebbek ezek körül. meg én alapból nem vonzódom az olaszos, egzotikus építészethez.

2015. aug. 3. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!