Budapesten nyilvános helyeken tényleg nem jó előkapni a mobiltelefont?
Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 10:35
1/11 anonim válasza:
Ha ki akarnak rabolni, megteszik, akár előveszed, akár nem. Elővetetik veled, simán, fényes nappal, akár egy tömött villamosmegállóban is. Nem egyszer történt már meg ismerősi körben. Ettől nem leszel kelendőbb senki szemében.
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor Budapest veszélyesnek számít?
2014. nov. 3. 10:41
3/11 anonim válasza:
Nem kifejezetten veszélyes, szerintem. Nézd meg, pl. Pécsen mik történtek az elmúlt 4-5 évben :) Teljesen rendben van Budapest is, ilyen az élet manapság. Nekem 2000.-es tesco-s telefonom van, ezért hidd el, senki nem üt le sehol :)
4/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem tanácsos értéket vinni Magaddal, nekem is sima telefonom van, 5 gyufaskatulyányi a mérete.:)
Nagy a szegénység, sok a kétségbeesett drogos ember. Főleg metrón ajtózárás előtt kapják ki a kezedből, akkor nem tudsz utánamenni. Két kézzel, erősen kell tartani, és mindig minden irányban figyelni.
5/11 anonim válasza:
De azért a normál elővigyázatosság nem azt jelenti, hogy percenként és mindenütt ki akarnak rabolni. Ésszerű mértéket kell tartani és nyilván hivalkodni nem érdemes.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem egy iPhone-om van, egy 40.000 forintos telefonom van. Terveztem hogy Budapestre költöznék.
2014. nov. 3. 11:27
7/11 anonim válasza:
Költözz nyugodtan. Ne a telefonod legyen az akadálya :))))
8/11 anonim válasza:
Budapesten élek, kb 20 000 forintos a telefonom, sose jutott még eszembe hogy ne vegyem elő az utcán.
9/11 anonim válasza:
Minden harmadik ember telefonnal a kezében utazik, sétál, hallgat zenét, stb. Én előbb foglalkoznék azzal, hogy ne ejtsem le a telefont, mint rablók után figyeljek állandóan. Elég volt a kallerok elől rejtőzni régebben. :D
10/11 anonim válasza:
Ez akkora hülyeség, minden vidéki/jobber ezt híreszteli, hogy BP milyen marhára veszélyes. Kirabolnak stb. stb.
Egyáltalán nem rosszabb, mint bármelyik másik város vagy falu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!