Nagyon félek! Nem merek holnap suliba menni! Mit tegyek?
Az a baj hogy szerintem 12 évesen nem lehet "komoly" kapcsolatot kezdeményezni egy fiúval. Egyszerűen még egyik korodbeli srác sincs agyilag olyan szinten hogy arra lehessen számítani (mint ahogy a legtöbb könyv/film mutatja be neked az első szerelmet) egy csók közben elsuttogja hogy ő is úgy érez irántad mint te. NEM ÍGY VAN! legfeljebb csak később, mikor már tényleg komoly az a "komoly". De a lényeg hogy a 12 éves fiúk csak épphogy megnézik a lányokat majd megállapítják hogy csinos/nem és részükről le is van rendezve.
A holnapi tanácsom: - ha megkérdezi(flegmán)hogy te szerelmes
vagy belé a válasz: CSAK VOLTAM! ELMÚLT!
(ezzel te is alázhatod a porba ha akarod)
- a tartás nagyon fontos: ha megkérdezi hogy barátok
vagytok e még? válasz: persze( amolyan
"nemérdekelhaazokvagyunkvagyhanem" pofával, ennél a
taktikánál az a jó hogy csak simán semlegesnek kell
lenni. pl.: ha elkér valamit tőled(toll,ceruza)
akkor ad csak oda de közben olyan semmi sem számít
hangon beszélj hozzá. Mintha az sem érdekelne
különösen ha a saját karodat kéri hogy vágd le.)
- HA VISZONT BUNKÓ?! pörkölj oda neki ahol csak tudsz
nem számít hogy az a viselkedés,a ruházata vagy
bármije.(pl.: mond csak meg neki nyugodtan hogy
olyan sötét bunkó állat hogy csak egy kutya
iskolában lehetne egy kis modort verni belé :p)
remélem segítettem!!!
Először is: HAJRÁ KISLÁNY!!! úgy tűnik nagyon is jól megérteted amit mondani akartam és ehhez gratulálok! Másodszor: hidd el jönni fog az a szerelem pár év múlva ami ennek a gyermeteg érzésnek a 25-szöröse lesz. Majd egyszer... ne sírj, vannak olyan emberek akik nem érdemlik meg hogy te sírj miattuk. Csak hogy értsd:
"Ne sírj, az igaz könny ritka,
mosolyogva szenvedni ez az élet titka"
Egyik kedvenc Adym. Kérlek írd meg ide mi volt holnap. Érdekel mi lesz belőle. :)
A szerelem mindig drámai. Mindenkinek. Aki azt mondja, nem, az nem tudja miről beszél. De azt is elő lehet adni magabiztosan.
Te korán kezdted, de ebben sincs semmi rendkívüli. A következő 12 évben is sokszor élheted meg tragédiaként. Akkor az ember úgy érzi és kész. Nem kell ezt senkitől se elvenni, se az örömét, se a bánatát. Csak azt érdemes tudni, ha akarod és okosan teszel érte, mindig jó jöhetsz ki (vagy be). Hogy mi az "okosan tenni"? Sok tapasztalat, önbizalom, őszinteség és ennek elvárása, tapintat és tolerancia, a többi magától fog menni. Az önbizalom azt jelenti, időnként el fogod rontani, de tudod, hogy legközelebb képes leszel jól csinálni. Nagyjából ennyi a lényeg. Ahogy a kor halad előre, egyre nyilvánvalóbb. Eleinte abban is kétséged van, kinek és mit higgy, később már te adsz tanácsot.
Most elég annyi, hogy semmi idegesség, semmi félelem (az izgalom meg természetes), a többit meg majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!