Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon félek! Nem merek...

Nagyon félek! Nem merek holnap suliba menni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A történet röviden annyi hogy van egy fiú aki tetszik nekem és hát sikeresen elintéztem hogy megtudja hogy szeretem...Elég csúnyán elutasított...És nagyon megbántott mert elég paraszt módon közölte velem..A barátnőm megkérte hogy ne mondja el senkinek..Azt mondta nem fogja...De remegek és nem tudok másra gondolni csak hogy holnap mi lesz a suliban....Nem merek oda menni hozzá és nem tudom mit fog csinálni....Nem hiszem hogy meg akarja beszélni velem ezt a dolgot...De nagyon félek és tudom hogy csak az 1. beszélgetés lesz vele nehéz viszont azt a beszélgetést megkezdeményezni is elég nehéz lesz...de utána megtörik a jég..De bármit megtennék hogy holnap ne lássam..Légyszi a bunkó válaszoktól kíméljetek próbáljatok meg tanácsokat adni így is nagyon kivagyok :/
2014. nov. 2. 14:41
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Ilyenkor a legjobb taktika szerintem, ha úgy csinálsz mintha semmi sem történt volna, hogy ne lássa rajtad a szorongást. Húzd ki magad és vigyorogj! :)
2014. nov. 2. 15:12
 12/18 Lexa99 :) válasza:

Az a baj hogy szerintem 12 évesen nem lehet "komoly" kapcsolatot kezdeményezni egy fiúval. Egyszerűen még egyik korodbeli srác sincs agyilag olyan szinten hogy arra lehessen számítani (mint ahogy a legtöbb könyv/film mutatja be neked az első szerelmet) egy csók közben elsuttogja hogy ő is úgy érez irántad mint te. NEM ÍGY VAN! legfeljebb csak később, mikor már tényleg komoly az a "komoly". De a lényeg hogy a 12 éves fiúk csak épphogy megnézik a lányokat majd megállapítják hogy csinos/nem és részükről le is van rendezve.

A holnapi tanácsom: - ha megkérdezi(flegmán)hogy te szerelmes

vagy belé a válasz: CSAK VOLTAM! ELMÚLT!

(ezzel te is alázhatod a porba ha akarod)

- a tartás nagyon fontos: ha megkérdezi hogy barátok

vagytok e még? válasz: persze( amolyan

"nemérdekelhaazokvagyunkvagyhanem" pofával, ennél a

taktikánál az a jó hogy csak simán semlegesnek kell

lenni. pl.: ha elkér valamit tőled(toll,ceruza)

akkor ad csak oda de közben olyan semmi sem számít

hangon beszélj hozzá. Mintha az sem érdekelne

különösen ha a saját karodat kéri hogy vágd le.)

- HA VISZONT BUNKÓ?! pörkölj oda neki ahol csak tudsz

nem számít hogy az a viselkedés,a ruházata vagy

bármije.(pl.: mond csak meg neki nyugodtan hogy

olyan sötét bunkó állat hogy csak egy kutya

iskolában lehetne egy kis modort verni belé :p)

remélem segítettem!!!

2014. nov. 2. 16:16
 13/18 A kérdező kommentje:
Ő volt az első igazi nagy szerelmem...Sosem éreztem még így fiú iránt...Nagyon köszönöm a tanácsokat...Nem hiszem hogy bunkó lenne de rájöttem valamire: Nehogy már én érezzem rosszul magam amiatt hogy szerettem...inkább ő hogy csak ilyen paraszt módon tudta közölni...De eljön majd egyszer az én időm :)
2014. nov. 2. 16:40
 14/18 A kérdező kommentje:
De viszont nem értem a fiút...Csomószor engem nézett nevetett a "vicceimen" és tök kedves volt...Ezért voltam benne biztos hogy valamennyire viszonozza...De úgy látszik ezt az egészet úgy fogta fel mint egy gyors dolog..Miközben 2 büdös szóval a depi kergetett és egésznap miatta sírtam...Remélem ha egyszer ezt megtudja szörnyű bűntudata lesz...
2014. nov. 2. 16:46
 15/18 Lexa99 :) válasza:

Először is: HAJRÁ KISLÁNY!!! úgy tűnik nagyon is jól megérteted amit mondani akartam és ehhez gratulálok! Másodszor: hidd el jönni fog az a szerelem pár év múlva ami ennek a gyermeteg érzésnek a 25-szöröse lesz. Majd egyszer... ne sírj, vannak olyan emberek akik nem érdemlik meg hogy te sírj miattuk. Csak hogy értsd:

"Ne sírj, az igaz könny ritka,

mosolyogva szenvedni ez az élet titka"

Egyik kedvenc Adym. Kérlek írd meg ide mi volt holnap. Érdekel mi lesz belőle. :)

2014. nov. 2. 17:52
 16/18 A kérdező kommentje:
Rendben leírom :)A követező szerelmemnél már kicsit tanultabb és "profibb" leszek remélem :D
2014. nov. 2. 18:48
 17/18 anonim ***** válasza:

A szerelem mindig drámai. Mindenkinek. Aki azt mondja, nem, az nem tudja miről beszél. De azt is elő lehet adni magabiztosan.

Te korán kezdted, de ebben sincs semmi rendkívüli. A következő 12 évben is sokszor élheted meg tragédiaként. Akkor az ember úgy érzi és kész. Nem kell ezt senkitől se elvenni, se az örömét, se a bánatát. Csak azt érdemes tudni, ha akarod és okosan teszel érte, mindig jó jöhetsz ki (vagy be). Hogy mi az "okosan tenni"? Sok tapasztalat, önbizalom, őszinteség és ennek elvárása, tapintat és tolerancia, a többi magától fog menni. Az önbizalom azt jelenti, időnként el fogod rontani, de tudod, hogy legközelebb képes leszel jól csinálni. Nagyjából ennyi a lényeg. Ahogy a kor halad előre, egyre nyilvánvalóbb. Eleinte abban is kétséged van, kinek és mit higgy, később már te adsz tanácsot.

Most elég annyi, hogy semmi idegesség, semmi félelem (az izgalom meg természetes), a többit meg majd meglátod.

2014. nov. 3. 11:31
 18/18 A kérdező kommentje:
Na...elég érdekes nap volt...Se a barátnőmhöz se hozzám nem jött oda.. Akármit kérdezett a barátnőm tőle, nem válaszolt rá csak tovább csinálta a dolgát. Nagyon szomorú volta emiatt, de szerencsére amikor vártuk a tanárt odajött hozzám és beszélgettünk.Amikor odajött és elkezdett mondani nekem valamit teljesen lefagytam...Csak utána kezdtem el vele beszélgetni. A Barátnő órán mellette ült és ők is beszéltek. Köszönöm annak aki segített. Idővel biztos helyre jön minden :D
2014. nov. 3. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!