Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon félek! Nem merek...

Nagyon félek! Nem merek holnap suliba menni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A történet röviden annyi hogy van egy fiú aki tetszik nekem és hát sikeresen elintéztem hogy megtudja hogy szeretem...Elég csúnyán elutasított...És nagyon megbántott mert elég paraszt módon közölte velem..A barátnőm megkérte hogy ne mondja el senkinek..Azt mondta nem fogja...De remegek és nem tudok másra gondolni csak hogy holnap mi lesz a suliban....Nem merek oda menni hozzá és nem tudom mit fog csinálni....Nem hiszem hogy meg akarja beszélni velem ezt a dolgot...De nagyon félek és tudom hogy csak az 1. beszélgetés lesz vele nehéz viszont azt a beszélgetést megkezdeményezni is elég nehéz lesz...de utána megtörik a jég..De bármit megtennék hogy holnap ne lássam..Légyszi a bunkó válaszoktól kíméljetek próbáljatok meg tanácsokat adni így is nagyon kivagyok :/
2014. nov. 2. 14:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%

Ezért nem kell házinyuszira sosem lőni, és ezért nem kell egy nőnek sosem kezdeményeznie egy férfinél.

Tanulj belőle.

2014. nov. 2. 14:51
 2/18 A kérdező kommentje:
Hát az az 1 biztos hogy soha többé nem csinálok ilyet....Bármit megtennék azért hogy ez ne történjen meg
2014. nov. 2. 14:56
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Tudom, hogy csak 15 éves vagy, de meg kell tanulni szembe nézni a problémákkal. Bátran menj suliba, bátran nézz a szemébe. Nem te voltál bunkó, hanem ő. Ha beszól, szólj vissza! Nyugodtan mond neki, hogy tévedés volt, és azok után, ahogy ő reagált, jobb is, mert legalább kiismerted. Soha senkinek nincs joga mást megalázni ilyesmi miatt!!! Az elutasítást is lehet kultúrált formában közölni. Húzd ki magad! Nem te hibáztál, hanem ő.
2014. nov. 2. 14:59
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,de mégcsak 12 vagyok :DD
2014. nov. 2. 15:02
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Egy lány SOHA ne kezdeményezzen egy fiúnál! Ne csodálkozz, hogy bunkó volt veled! Örülj, hogy nem szajházott le.
2014. nov. 2. 15:03
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Kezdd el a színjátszást: önuralom, mintha semmi nem történt volna, szemrebbenés nélküli közömbösség stb.
2014. nov. 2. 15:07
 7/18 anonim ***** válasza:
Bocsi az előbb egy 15 éves kérését olvastam... :)
2014. nov. 2. 15:08
 8/18 A kérdező kommentje:
Tudom de annyira szerettem hogy minden féle képpen meg akartam tudni hogy kibe van és azt mondta csak akkor ha a barátnőm elmondja hogy ki kérdezte és addig húztuk vontuk még ő el nem mondta hogy kibe van és akkor már nekem is el kellett mondanom..:(
2014. nov. 2. 15:08
 9/18 A kérdező kommentje:
Arra én is gondoltam hogy úgy teszek mintha nem történt voln a semmi de ez az egész hogy holnap látnom kell kínos nekem...Sajnos mindig a legrosszabbra gondolok aztán lehet hogy holnap jó fej lesz meg minden de az is lehet hogy bunkó lesz:(
2014. nov. 2. 15:10
 10/18 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként nekem az a véleményem, hogy egy lány is kezdeményezhet, de nem 12 évesen, hanem majd később és mindenképpen körültekintőbben kell eljárni. Túl leszel rajta, minden csoda három napig tart, te pedig tanultál belőle, azt hiszem...
2014. nov. 2. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!