Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért jó itt a gyakorin az...

Miért jó itt a gyakorin az idióta lepontozós tyúkhadseregnek, hogy ha nem azt olvassa, amit szeretne hallani, akkor nyomja, hogy "nem hasznos "?

Figyelt kérdés
2014. nov. 1. 11:10
 1/5 A kérdező kommentje:
Esetleg összetévesztik a like-gombbal,és nyomják,hogy tetszik-nemtetszik ? Pedig világosan érthetően oda van írva,hogy az a kérdés,hogy HASZNOS-e a válasz. Értelmezni kéne tudni az olvasottakat.
2014. nov. 1. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Számomra azok a gombok nem léteznek.
2014. nov. 1. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:
A fele lemaradt. Szóval. Ha más kérdésére válaszolok, akkor nem foglalkoztat, ki válasza mennyire hasznos. Ha én teszek fel kérdést, akkor általában problémám adódott, és annak megoldására koncentrálok a válaszok által. Persze, sokan vitába bonyolódnak itt, és lepontozzák egymást. Van, aki csak úgy szórakozásból pontot le. Akinek nem inge, ne vegye magára, de ide rengeteg unatkozó, irigy, kielégítetlen háziasszony, vénlány, és sok frusztrált 3,14csa jár, akiknek nincs jobb dolga. Na, ezért kerülöm én itt külföldön a magyarokat...
2014. nov. 1. 11:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Jól beszéltél ! Én többet nem fogok itt senkinek megpróbálni segíteni,vagy értelmes választ adni. A fene ott eszi meg őket a problémájukkal együtt .
2014. nov. 1. 11:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Én azt sem tudom, miért ide járok véleményért... :)

Ez az én kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__61..

Látod, hova fajult egy egyszerű kérdés...

2014. nov. 2. 10:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!