Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek József...

Mi a véleményetek József Attilarol? Elsősorban nem a műveiről!

Figyelt kérdés

ma 18:55
1 2
 1/12 anonim válasza:
0%
Talalkoztam vele a pride-on...
ma 20:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy igazi művész volt, az ő élete pedig arra mutat rá, hogy az ilyen kivételes emberek is lehetnek esendőek, ők sem hibátlanok.

Sajnálom, hogy nem érhette el sosem a boldogságot, és hogy úgy kellett élnie, ahogyan, ráadásul csak rövid ideig élt.

A Szegedi Tudományegyetem pedig jön neki egy bocsánatkéréssel. Mai napig nem kértek bocsánatot, pedig illene.

ma 20:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem volt egy irigylésre méltó gyerekkora, és fiatalon meghalt. Sajnálom szegényt.
ma 20:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Az elsőnek azt mondanám hogy szerintem gyakoroljon egy kis tiszteletet. Amúgy én "imádom" az élettörténetét. Nagyon tragikus és szerintem pont ez teszi őt remek költővé. Érthetőek a mentális betegségei, nehéz lehet ilyen életet élni. Annyi szempontból szomorú és hátborzongató az élete, és erről olyan szépen meg tudta fogalmazni az érzéseit hogy szerintem az fantasztikus.
ma 20:53
 5/12 anonim ***** válasza:
#2 azért az elég sokatmondó gesztus, hogy évtizedeken át róla volt elnevezve...
 6/12 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy ő volt az a hányatott sorsú költőzseni, aki életében nem kapott méltó elismerést, sem boldogságot (talán ebbe is őrült bele), de még halála után sem igazán.

És egyetértek a 2-essel.

7/12 anonim ***** válasza:

Kedvenc költöm!

Egyéb véleményt nem tudok írni róla, mivel nem ismertem személyesen.

ma 20:55
 8/12 anonim ***** válasza:
5-ös: és ma már miért nem?!
ma 20:56
 9/12 anonim ***** válasza:
47%

Az nem számít. Bocsánatkérés akkor sem történt.

ma 21:00
 10/12 anonim ***** válasza:
#8 amiért a DE sem Kossuth Lajos és a PTE sem Janus Pannonius már.
ma 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!