Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az olaszok szeretik a magyarokat?

Az olaszok szeretik a magyarokat?

Figyelt kérdés
Általánosságban kérdezem!! Ha igen/nem akkor miért?
2014. okt. 22. 07:37
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Sütve igen :)
2014. okt. 22. 08:04
 2/9 csabika1971 ***** válasza:
20%
Bennünket magyarokat senki nem szeret, még a szomszédaink sem nem, hogy az olaszok.
2014. okt. 22. 08:06
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Igen! Magyarországrol leginkább a szép dolgok jutnak el Olasz honba.A szines történelme, az ételek ,a szép nők igencsak pozitív képet festenek.Kicsit más a hír mint az emberek maguk.A Magyar emeberek nagyon pesszimisták,ugyanakkor könnyen barátságosak.Aki szeret beszélni azzal minden Olasz könnyen megtalálja a közös hangot :)
2014. okt. 22. 08:42
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Az olaszok kit nem szeretnek? :)

Én amikor találkoztam olaszokkal, mindig nagyon közvetlenek barátságosak voltak, két perc után már közös fotókat akartak, imádnak beszélgetni. Szóval eléggé úgy tűnt, hogy szeretnek.

Viszont Olaszországban (mint ahogy más országokban is) nagyon sok magyar k dolgozik, úgyhogy szerintem sokaknak ez is eszébe jut a magyarokról.

2014. okt. 22. 08:51
 5/9 anonim válasza:
83%

2-es a magyarokat csak a magyarok és pár szomszédos ország utálja :) Azt miért nem írtad le hogy nem is tudnak rólunk? :D az a legnevetségesebb amikor ezt mondják :D Egy EU-s országban nem tudnak egy köpésre lévő szintén EU-s ország létezéséről mi? :D nevetséges....

ON: Nekem is csak jó tapasztalataim vannak :) 2 évig éltem ott

2014. okt. 22. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az olaszok mindenkit szeretnek. Az viszont kétségtelen, hogy a magyar nőkért odavannak, sok olasz férfinak innen van felesége, rendre szőke, kék szeműek.
2014. okt. 22. 10:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és az ételeket is szeretik, mindig nagy rúd szalámikat visznek haza a családnak. A csípősebb kolbászokkal azért gondban vannak, ők inkább olyan édeskésen főzik a paradicsomos ételeket is, mint lángolósan :D

Én még azt vettem észre, hogy nagyon jóhiszeműek turistaként, könnyű őket átverni. Nem is túl szemfülesek, így jobban teszik, ha csak a belvárosban flangálnak, mert a végén még lecsap rájuk valami sikátorlakó banda.

2014. okt. 22. 11:03
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Igen. Nem olyan gyűlölködők, mint a magyarok. Zsigerből nem. Ez nem zárja ki, hogy egyes konkrét olaszok egyes konkrét magyarokat nem szeretnek.
2014. okt. 22. 14:32
 9/9 JamesFakeman96 válasza:
9%
Az olaszok nem szeretik a magyarokat, sőt, szerintem utálják, most is nézném a Rai Uno-t, de az olaszok nem engedik meg a magyaroknak! Most egy opera megy, és amíg véget nem ér, addig a csatorna kódolt! Egyszóval az olaszok nem kedvesek, de a nyelvük szép!
2017. aug. 24. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!