Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Legújabb Tokio Hótel albumot...

Legújabb Tokio Hótel albumot megvette már valaki?

Figyelt kérdés
Mennyibe került? Ha igen.... Negatívok nem érdekelnek.

2014. okt. 16. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"Kiváncsi lennék a 2. válaszoló ízlésére, láthatóan nagyon odáig van magától, és a zenei szakértelmétől, de csalódást kell hogy okozzak, a Kings of Suburbia egy kib*szott jó album lett"

Én nagyon szerettem régen a Tokio Hotelt. Az előző három nagylemez - Schrei, Zimmer 483, Humanoid [angol] - megvan, a Scream angol nyelvű lemezük is, és vannak még kislemezeim is tőlük. Tehát nem mondhatod, hogy nem ismerem őket. Ennek ellenére a véleményem a következő: a "King of Suburba" lemezről, csak azokat a számokat ismerem, amikből videóklipeket készítettek. Ez ugye 3 dal. Ezek azonban nekem nem igen nyerték el a tetszésem, én nem szívesen adnék ki annyi pénz a lemezükért, mert egyszerűen nekem nem térülne meg. Most így gondolom, lehet majd máskor változik a véleményem. Mindenesetre, ha én, aki kifejezetten kedveltem az együttest (meg még kedvelem most is), azt mondom, hogy nem jó eza lemez, akkor ne lepódjünk meg más véleményén. Tiszteletben kell tartani. Ha neked tetszik ez a lemez, akkor halgassad, én nem igen fogom.

2014. okt. 19. 21:57
 12/12 anonim válasza:
Én mar megrendeltem. :) és alig várom már hogy hallgathassam is :) ❤ én már a kezdetektől szeretem őket (2005.08.15)a régi albumok jobban bejöttek:) de ez sem rossz. Bár stíluson belül alkothattak volna jobbat. 2 szám tetszik nagyon az albumról:) ❤ De a banda felé való tiszteletből megveszem az albumot! ❤
2015. jan. 10. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!