Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Új suliba megyek, most ebben...

Új suliba megyek, most ebben a második félévben?!

Figyelt kérdés
új suliba megyek. De most 2. félévben. Félek,hogy nem fognak befogadni,azért mert ilyenkor megyek. Mit tegyek? Szeretnék beilleszkedni
2010. jan. 24. 09:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

nem akarlak elkeseríteni,de ha nem vagy "társaság középpontja" típus akkor sosem fogadnak be igazán,főleg nem általánosban (tapasztalat). hányadik osztályos vagy? én 4.-ben,félévkor mentem egy vidéki suliból egy városiba és meggyűjt a bajom a többiekkel. 8. elején a szüleim visszavittek a vidéki suliba és ott úgy-ahogy rendbejöttem idegileg,de állati rossz döntés volt sulit váltani mert sehova se tartoztam/tartozok:(

15/L

2010. jan. 24. 11:13
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Sokszor váltottam sulit általánosban. Teljesen normális vagyok, nem "genya". Sehol nem fogadtak be, csak célpontnak voltam jó, gyűlöltem. Gondolom nem elsős vagy... Felsőben már teljesen össze vannak szokva, nem létezik, hogy téged ott befogadjanak. De azért sok sikert.

Mosolyogj, próbálj beszélgetni, ne legyél elutasító. Ha sikerül, örülj. Ha nem sikerül (nekem nem sikerült soha) akkor maradj csöndben, mert minél hangosabb vagy, annál jobban megutálnak.

Középsuliban más lenne, de az általános még elég gáz...

2010. jan. 24. 11:38
 13/14 A kérdező kommentje:
7.es vagyok. köszi a válaszokat,mostmár csak az boldogít,hogy másfél év van a suliból és utána gimi..bár szerintem ott is problémás lesz...vagy nem..fogalmam nincs
2010. jan. 24. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskolás koromban a mi osztályunkba is jöttek át félévkor. Két ilyen srác volt, csak másik évben és mind a ketten remekül beilleszkedtek, sőt... Neked is menni fog!
2010. jan. 24. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!