Új suliba megyek, most ebben a második félévben?!
Figyelt kérdés
új suliba megyek. De most 2. félévben. Félek,hogy nem fognak befogadni,azért mert ilyenkor megyek. Mit tegyek? Szeretnék beilleszkedni2010. jan. 24. 09:59
1/14 anonim válasza:
Vigyél nekik egy üveg pálinkát, és közösen igyátok meg, ha oldódik a hangulat, te is beoldódsz majd közéjük.
2/14 anonim válasza:
Szerintem semmi különbség nincs aközött, aki év elején, és aközött aki második félévben megy másik iskolába. Légy nyitott, próbálj bekapcsolódni a beszélgetésekbe, keress közös témát.
3/14 anonim válasza:
Nyugi befognak fogadni:)Legyél kedves nyitott beszélgess..Biztos fognak örülni 1 új osztálytársnak! Ők is kiváncsiak hogy milyen leszel:) és befogsz tudni illeszkedni.. Csak add önmagad!
4/14 anonim válasza:
Semmit. Add magad, baratkozz mindenkivel, aztan lesz, ami lesz. Altalaban ugy van, hogy van par emberke, akik osztonosen felkaroljak az ujakat. Szoval mindenkepen lesznek barataid, ha nem vagy genya. xD
5/14 A kérdező kommentje:
nem vagyok genya:D egyébként köszi a válaszokat:D
2010. jan. 24. 10:07
6/14 anonim válasza:
általános,középsuli,egytem-főiskola?
amúgy ne aggódj.lehet h.lesz pár elutasító egyén,de az is fix.h.legalább 2-3 jófej emberkét is találsz majd.koncentrálj rájuk.
8/14 A kérdező kommentje:
általános.
2010. jan. 24. 10:12
9/14 anonim válasza:
hanyadik osztály.?
amúgy minden helyen vannak szekálós isióták,de ne foglalkozz velük.Találd meg azokat az embereket,akik jófejek,és segíteni tudnak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!