Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valaki ki van készülve...

Ha valaki ki van készülve idegileg (nehéz időszaka van) és sokat stresszel, meglátni a külsején?

Figyelt kérdés
Nem a viselkedésére gondolok, hanem pl. hogy az arcán meglátni-e. Most nézegettem a régi képeimet és volt egy pár hónapig egy nagyon stresszes időszakom sok veszekedéssel (egyik szobatársammal nem jöttünk ki), idegeskedéssel és borzasztóan látni az arcomon, teljesen máshogy néztem ki, mint általában. Lehet, hogy ettől volt?
2010. jan. 23. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Totál meg lehet látni rajta, ugyanúgy ahogy azt is meg lehet ha valaki például szerelmes, és "sugárzik az arca".
2010. jan. 23. 22:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Rajtam mindenki észreveszi, hogy szét vagyok esve, pedig nem vagyok egy ronda lány. Karikásak a szemeim, nem tudok mosolyogni és hulla fehér vagyok. Túl nehéz most ez az időszak, már idegösszeomlásom is volt.

17L

2010. jan. 24. 00:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, meglátszik a gondterheltség, szomorúság, idegesség vkin, biztos h azért volt.
2010. jan. 24. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!