Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Cseszegetnek a suliban?...

Cseszegetnek a suliban? (többi lent)

Figyelt kérdés

Békés gyerek vagyok, és néha talán túl kedves vagyok másokkal.A suliban viszont van pár gyerek, akik megállás nélkül baszogatnak.Anyáznak, kötekednek, a Facebook-os képeimet leszedik és Paint-el átfirkálják, és még megannyi mást csinálnak.Már szóltam szüleimnek ezzel kapcsolatban, és ők beszéltek a gyerekek osztályfőnökével, de erre nemhogy abba hagyták, hanem még durvábban folytatták a piszkálást, sőt, erre már haverjaim közül is voltak akik ellenem fordultak, mondván, hogy én spicli vagyok, amiért szóltam a szüleimnek.

Már sokszor volt hogy majdnem dührohamom lett és nekik mentem, de a végén mindig visszafogtam magam mert alapjáraton békeszerető vagyok.

Mit tanácsoltok, mit csináljak?

2014. okt. 12. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne engedd, hogy erkölcsi érzéked megakadályozzon a helyes cselekedetben.
2014. okt. 12. 20:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, de ezalatt mit értesz?
2014. okt. 12. 20:26
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Nem a polkorrekt válasz, de legközelebb ne fogd vissza magad. Agyon verni, kórházba juttatni nem kell őket, de akik szerint az erőszak nem megoldás, azoknak nincs mindig igaza. Ha egyszer arcon pattintod őket, már nem lesz olyan kedvük cseszegetni téged.
2014. okt. 12. 20:30
 4/10 A kérdező kommentje:

Oké, megpróbálok kiállni magamért legközelebbi esetnél, köszi a tanácsot!

Még annyit kérdeznék:

Az miért van, hogy a haverjaim néha baszogatnak, de van, hogy jófejek velem.Például van hogy órákig csesztetnek, de nap végén meg teljesen kedvesek.

Bocsi hogy ennyit kérdezek. :D

2014. okt. 12. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:
A haverok ilyenek. Amikor mindenki tudja, hogy nem komoly a dolog, akkor elpoénkodnak egymáson. Ismerik egymást, tudják, meddig mehetnek el. Ha meg mégis sok, vesznek egymásnak egy békesört. Gondolom te is csinálod velük.
2014. okt. 12. 20:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Magamtól nem bunkózom velük, csak ha piszkálódnak, van hogy visszaszólok, de nagyon szolidan.
2014. okt. 12. 20:57
 7/10 anonim ***** válasza:

"Bocsi, de ezalatt mit értesz?"

Ezt: https://www.youtube.com/watch?v=VZAGlO8UhjI

2014. okt. 13. 11:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Békés vagy, az nem azt jeleni, hogy mindent le kell nyelned.

Ha úgy érzed megbántottak, vagy vedd fel, és válaszolj vissza nekik, vagy felejsd el.

Azért kapsz döhrohamod, mert még neked is van leliimereted, és nagyon jó tudja, hogy téged megbántottak, már olykor a lelked se tűri tovább, de te igen.

Békesség kedvelő nem jeleni azt, hogy mindent megtehetnek veled, te meg nem reagálsz rá.

Ki kell állni magunkért és az igazságért. Meg kell védeni magunkat! Ha ezt teszed nem azt jeleni, hogy rossz ember vagy. Hagytad hogy elfajúljanak a dolgok.

Most mit tehetsz?

Már olyan messzire elmentek hogy már nagyon nem tehetsz semmit, csak azt, amit a szólás is mond.

Szeresd ellenségeidet, és attól be fog dilizni. Már láthatóak a jelei rajuk. Csak mosolyogj, ez még habb lesz a tűzre. Saját magukat fogják kicsinálni, ha türelmes vagy.

Továbbra is védd meg magad, jól tetted hogy szóltál a szüleidnek. Mert akkor titokban folynának az események, még az is belefért volna, hogy megzsarólnak, hogy ne szólj senkinek. De ezt megelőzted, nagyon helyesen.

Lehet, hogy mégegyszer kellene szólni a szüleidnek, hogy mégegyszer beszéljenek velük. Erre a húzásra nem számítanak a gyerekek.

Ne érdekeljen hogy spiclinek tartanak. Ugye nem ők lesznek a példaképeid. Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy ki mondja. Nem az ő véleményükre kell adnod.

Békés vagy, nem azt jeleni, hogy mindent le kell nyelned, mert akkor írány a diliosztály.

2014. nov. 8. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:

"Ha egyszer arcon pattintod őket, már nem lesz olyan kedvük cseszegetni téged."

Verettese agyon magát?

Mert ugye ti sem gondoljátok, hogy egy győz több ellen. Ésszel kell visszavágni.

2014. nov. 8. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Erőszak erőszakot szül.

Facebookos képeidet leszedik. Ez meg mit érdekel téged. Vagy egy oldalon vagytok? Miért nem törlöd ki az ismereti körödből? Barátok nem vagyok, sztem.

Hagy szórakozzanak, nekik ez okoz örömet , hadd csinálják, ennyi az értelmi színvonaluk.

Vagy ki vannak nyomtatva, és úgy tépik le valahonnan? Akkor a többiek is látják, és megint saját maguk alatt vágják a fát. Olyan valami zavar ami nem kellene.

Egy randalírozóval hogyan vennéd fel a kesztyűt?

Ha kellő teres addsz neki, ő fog bedilizni, vagy rászál másra.

Ha letépte, teszedte hadd tegye. Ne tegyél ki képet és kész.

2014. nov. 8. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!