Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Más is megalázónak érzi a...

Más is megalázónak érzi a borkóstolókat?

Figyelt kérdés
Veletek is előfordul, hogy vesztek egy deci bort, és ha mondtok róla valamit, akkor a borász vagy a sommelier rossz stílusban kioktat, hogy rosszat mondtatok? Inkább hallgassak olyankor, és bólogassak? Nem szoktam kötekedni, csak a benyomásaimat közlöm, de még sosem fogadták jól. :(

2014. okt. 11. 18:57
 1/7 Trafó1 ***** válasza:

Nekem a többségük ellenszenves, tudálékos, felülfogalmazós, okoskodók, akik a saját fontosságukat próbálják hangsúlyozni.

Nem szeretem őket.

Persze van kivétel.

2014. okt. 11. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Borkóstoláskor dicsérni kell a bort és nyelni!
2014. okt. 11. 19:03
 3/7 Trafó1 ***** válasza:

Hogy lehet olyanokat mondani, Hogy érzik a cseresznye az eper zamatát, a bodza illatát stb................

szőlőbő van vazze.

2014. okt. 11. 19:05
 4/7 Trafó1 ***** válasza:
Én azt is megmondom ha nem ízlett.
2014. okt. 11. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez nem a te hibád, hanem a borászé. A kifinomult stílus mellett úgy látszik, emberséget nem sikerült tanulniuk.

Én még nem voltam borkóstolón, ellenben nyomdában találkoztam már hasonló felfogású vezetővel. Nem igazán értettem egy technika jelentőségét, mivel más módszerrel is lehet kivitelezni, ráadásul olcsóbban is. Aztán megsértődött :D

Ne tartson ez vissza a borkóstolók látogatásától, bizonyára fogsz olyan társaságot találni, ahonnan nem néznek ki, mert laikus vagy.

2014. okt. 11. 19:06
 6/7 Trafó1 ***** válasza:
Nem nyelni kell, hanem előkelően kiköpni:-PPPP
2014. okt. 11. 19:07
 7/7 anonim válasza:
57%

Hát gyerekek, engem egyszer elvittek a csajok borkóstolóra a várba.

Kóstolom én, kóstolom, egyik savanyú, másik penészes ízű, harmadik vássa a fogamat...

Negyediket kiöntöttem a francba, bementem a kisboltba, vettem 2 doboz hűtött Drehert, oszt jól elvoltam.

2014. okt. 11. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!