Te lelépsz az országból? Esetleg már olajra léptél? Hová mész, hol élsz? Irigyelnek a barátaid érte vagy esetleg utálnak?
Figyelt kérdés
2014. okt. 11. 12:00
1/3 anonim válasza:
Ausztriába szeretnék menni, miután meglesz a mester diplomám.
És te?
2/3 A kérdező kommentje:
Én leléptem és általában gyűlölnek az otthon élők. Főleg mivel segédmunkát végzek Nyugaton. Éppen Ausztriában.
2014. okt. 11. 12:15
3/3 anonim válasza:
Nekem USA vagy Kanada a nagy álmom, de ha az nem jön össze, akkor Németország, Ausztria, Anglia vagy Spanyolország jöhet szóba. (Ezeket a nyelveket beszélem, de szeretnék franciául is megtanulni, és akkor talán az is.)
A lényeg: innen el!
Nem érdekel, ki mit fog mondani. A családom amúgy támogat, azt mondják, szeretnék, hogy normális életem legyen, és ahhoz innen ki kell szabadulni. Sőt, valószínűleg utánam jönnének ők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!