Mi volt a héten a legkedvesebb dolog, amit tettek érted?
Figyelt kérdés
Engem tegnap megfogott egy lány a villamoson, hogy ne essek el. Nagyon hálás voltam neki. Ismeretlenül is kösz:D2010. jan. 23. 09:50
1/18 anonim válasza:
Engem tegnap a moziban a pénztáros srác úgy megnevettetett, hogy még reggel is azon vihogtam, amikor megébredtem. Pedig ő nem is értette min nevetek, még mogorva is volt. Mégis ez volt a legkedvesebb dolog. No meg, hogy a párom megmasszírozta a sajgó hátamat.
2/18 anonim válasza:
Meghosszabbították a munkaszerződésemet. :-)
3/18 anonim válasza:
Finom körtét adott a zöldséges...
4/18 anonim válasza:
Beszéltem kínai emberekkel. Mondjuk nem nagyont tettek semmit, de azért örültem:)
5/18 anonim válasza:
A férjem megsimogatta az arcomat és megdicsérte a főztömet. Nagyon jól esett, hisz elég ritkán teszi ezt.
6/18 anonim válasza:
Párom éjszakás műszakból meglepetésként reggel elém jött (nem lakunk még együtt) és elkísért dolgozni.
7/18 anonim válasza:
Anyu megkérdezte : csillagom, csináljak neked kávét?
És csinált kávét és olyan jól esett. Botrányos hetem volt szóval ez volt a legszebb dolog a héten amit valaki értem csinált.
8/18 anonim válasza:
A sok kocsival ellentétben az egyiknek a sofőrje lelassított teljesen az úton,hogy ne fröcsköljön le:) Hát,tudom hogy ez valamennyire elvárható,de nekem nagyon jól esett.
9/18 anonim válasza:
Átadták a buszon az ülőhelyet:)
10/18 anonim válasza:
5öst adott egy tanár egy vizsgámra,pedig sztem kb.3-ast ért:))jó nagy meglepi volt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!