Tegnap a 9 éves fiam leszedett egy szem barackot a szomszéd fájáról, és a szomszéd átjött, hogy tanítsam meg a gyereket, ne vegye el másét. Mit kellene tennem?
tegnap a fiam leszedett egy szem barackot a szomszéd fájáról(9 éves) RENDŐR A SZOMSZÉD:( nyomozó,tanít a rendőrtisztifősulin:(
átjött hogy tanítsam meg a gyreket hogy ne vegye el másét:(
mondtam veszek egy kilót ha akarja
szegény gyerek meg csak csak sírt , hogy olyan szép volt és megkívánta
Megint én vagyok az, most ti vicceltek? A kezét nem akarjátok levágni annak a szegény kisgyereknek, hisz Babilonban Hammurapi csinálta ezt, meg még egy pár hülye a Magyar Királyságban valamikor a hűbérúrak idejében...
Még mindig gyerekek vagytok :)
Ez baromi régi, de most találtam úgyhogy azért leírom amit gondolok.
Szerintem amit elfelejtettek a gyereket védők: A gyerek leszedte a barackot a szomszéd fájáról, megette, aztán a szomszéd átment és szólt az anyjának, hogy tanítsa meg a gyereket, hogy ne vegye el a másét. Szóval. Ennyi erővel a szomszéd kint lehetett a kertjében a gyerek meg simán leszedi a barackját anélkül, hogy azt mondaná szomszédbácsi fapapucs? Vagy mégis honnan tudja?
Egy kilenc éves gyereknek ezzel már tisztában kellene lenni. Ő a modern, hagyjuk kibontakozni gyerek? Aki a Tescoban nyomja befelé vásárlás közben a rudit, meg a kiflit, mert csak egy gyerek és megkívánta? Nevetséges védeni. Kilenc éves, lehetne annyi esze, hogy nem legeli más fáját kérdés nélkül.
Szerintem igen is a gyereket kéne megnevelni nem a szomszédot. Én még úgy sem szeretek a szomszéd fájáról barackot leszedni, hogy mondta, szedjünk nyugodtan, nekik úgy is sok. Majd pont ott nyújtózkodok át a kerítésen...
És emlékszem rá, hogy hét-nyolc éves koromban a nagymamáméknál mikor az unokatestvéreimmel nyaraltam, mi is kívántuk a szomszéd barackját, ami átlógott, de a szomszédé volt és slussz, eszünkbe sem jutott volna leszedni, pedig nagyon szerettük volna megenni.
úristen.. egy árva barack miatt minek kell cirkuszolni :DD
nem fog belehalni senki, akkor ha már többször is megcsinálja vagy valami de 1 barack nem a világvége :D
főleg nem egy 9 éves gyerektől...
persze ha valami cig@ny 50fős család gyereke szedte volna le az összeset akkor biztos nem lett volna rászólva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!