Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mindig elérhetőek vagytok...

Ti mindig elérhetőek vagytok telefonon?

Figyelt kérdés
Pl mikor éppen étkeztek (reggeli, ebéd, vacsora) akkor is viszitek magatokkal, s eldobjátok a kanalat, ha vki hív? Vagy épp csináltok vmit, bármit, akkor azt azonnal elhajítjátok a kezetekből és a telefonért nyúltok?
2014. okt. 4. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Este kikapcsolom. Reggel vissza.
2014. okt. 4. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Én mindig magamnál hordom és általában az esetek 95% ában elérhető vagyok, még a munkahelyemen is nálam van, mert ezen a számon hívnak a főnökeim vagy más kollégák ha esetleg változás állna be az adott munkával kapcsolatban. Meg a munkahelyem egy nagy terület szinte eltűnünk egymás szeme elől, ezért van kéznél a telefon mindenkinél, igaz hogy több helyen van belsős telefon amivel mobilt is lehet hívni, mert megcsinálták a központban hogy egy megadott mobilszámot ami az ott dolgozóké azt is lehet hívni róla ha a helyzet úgy adja csak hogy ne a mi pénzünk menjen, mert a cég nem ad mindenkinek cégest. Én éjjel is elérhető vagyok, bár sokszor némára teszem, de van amikor elfelejtem, bár igaz hogy csak havonta egyszer van ha éjjel hív valaki, de arra is vagy felébredek vagy nem.

Ha étkezés közben csörög, természetesen felveszem, mert aki telefonon hív főleg ismerősök, barátok, családtag az általában fontos lehet, mert sima beszélgetésre ott a skype meg a facebook chat. Meg engem amúgy is ritkán hívnak mert aki el akar érni az neten keresztül eltud ha nem életbevágó.

2014. okt. 4. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Az túlzás hogy rögtön eldobom a kanalat, de igen, fel szoktam venni. Mindig elérhető vagyok, maximum akkor szoktam lenémitani ha hétvégén későn jövök haza és sokáig akarok aludni
2014. okt. 4. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha a lakásban nem hurcolom magammal mindenhova, a szobámban van, hallom mindenhol.

Ha evés közben hív valaki, akkor attól függően veszem fel, hogy ki keres.

A páromnak 0-24-ig elérhető vagyok, mindenki másnak sok szerencsét kívánok ha felhív. Vagy felveszem vagy nem...

2014. okt. 4. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért?

Te tudsz módszert, amivel magától ki-be kapcsol adott napszakokban?

2014. okt. 4. 23:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem, nekem az a problémám, hogy egyrészről általában megfeledkezek róla, így vagy némán hagytam vhol, vagy egyszerűen a ház másik végében van és nem hallani, ha csörög. De amúgy én egyáltalán nem viszem magammal, ha étkezem, vagy ha pl beszélgetek vkivel, sztem az bunkóság olyankor elvonulni telefonálni. Persze most nem ilyen 1-2 perces gyors megbeszélésről van szó, hanem tényleg az ilyen hosszan tartó dumcsizásokról.
2014. okt. 5. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!