Téged nem zavar/idegesít ha valaki kihangosítva hallgat zenét, telefonon?
Mert engem rohadtul idegesít ha nem képes bedugni a head-setet a fülébe, még akkor is ha szeretem azt a zenei stílust ami hallgat, sőt ha a kedvenc számomat hallgatja valaki az is idegesít, de ha valami számomra nagyon idegen zenét hallgat hát akkor muszáj vagyok szólni neki mert szétrobban tőle a fejem, egyrészt az idegtől mert ki kíváncsi arra,hogy ő mit hallgat, meg mikor van egy alapzaj (a környezet,beszélgető emberek stb) és elkezdi nyomni a szar telefonjáról a zenét, az úgy tényleg idegesítő számomra.
Mondjuk azt se szeretem mikor headseten keresztül hallgatja és lehet hallani,hogy "tuc-tuc-tuc" ,de ez azért még tűrhetőbb mint mikor kirakja hangosra.(bár ebben a formában csak akkor zavar ha a busz elején álló utas zenéje olyan hangosan szól a füleséből,hogy hátul is hallani -merthogy tapasztaltam már ilyet-.)
Bár az is lehet,hogy csak engem zavar a kihangosított zene, nem tudom, ti,hogy vagytok vele?
Engem is zavar, főleg ha csapatban hallgatják, és még vihognak is mellé, meg csattogtatják a rágójukat.
Igazi kultúrálatlan viselkedés, pfuj.
Zavar, egy egyén a tömegre ne kényszerítse rá az ízlését.
Ezért is találták fel a fülhallgatót! :)
Zavar, de túllépek rajta.
Dettó ugyanez az üvöltve telefonálókról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!