Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok a californiai...

Mit szóltok a californiai semleges nemű öltözőkhöz és wc-khez, amiket elkezdenek kiépíteni az egyetemeken?

Figyelt kérdés

nemrég olvastam, hogy megszületett a döntés, és minden egyetemen "az egészségesek védelmében" bevezetik a semleges wc-ket és öltözőket, csak némi csúsztatás azért van a cikkben, mert először azt írja, hogy "a transzneműeknek", majd aztán arra hivatkozik, hogy "mert így barátságosabb és elfogadóbb lesz a melegek, leszbikusok és bisexek számára".

na és akkor én most összezavarodtam.

Egy meleg vagy egy bisex mióta transznemű is egyúttal? Ezek tényleg ennyire lángelmék? Vagy csak a magyar cikk tette hozzá ezt a fantasztikus meglátást?

Mit gondoltok amúgy? tényleg jobb lesz mindenki számára, ha a melegeknek lesz külön "semleges" wc-jük? Én igazából azt se tudom, mit gondoljak ...

És aki biszex, azt erőszakkal csakis abba kényszerítik? vagy hogy megy ez? Na meg honnan tudják biztosra, hogy biszex vki?

Rengeteg dolgot nem értek én ebben most.

Ti?

2014. okt. 2. 20:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

hát látod ... tényleg agyátültetés kéne ezeknek, na de sportpszichológusoktól hallottam ezt az véleményt, ez a legdurvább az egészben! tehát elvileg "a szakember" .... Igaz, megint felvetődött bennem, hogy elsősorban magyar, és csak ennek szellemében szakember, mert ekkora állatságot én Nyugaton nem hallok.

Azóta az is gyanús nekem eléggé, hogy a magyar sajtó vette át ezt a hírt eléggé elferdítve, mert egybe mosták a melegeket és a transzneműeket,na és már ettől a ponttól kezdve keresztbe álltak a szemeim.

2014. okt. 4. 00:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A melegek nem sportolnak, mert az férfias?! Az ilyen baromságokat akik terjesztik, azoknak el kéne venni a diplomájukat.

Melegség nem egyenlő a nőiességgel.

Euro Games, nézzetek utána, meleg olimpia...

Magyarországon a szakemberek nagy része annyit ért az LMBTQ dolgokhoz, mintha valami jobbik tanfolyamon végeztek volna. Hány ilyet láttam, pszichiáterek, pszichológusok, orvosok...alapvető fogalmakkal sincsenek tisztában.

2014. okt. 4. 00:49
 13/18 A kérdező kommentje:

Ez pontosan így van, én amikor egy pszichológiai konferencián voltam, kb. dobtam egy hátast, ugyanis egy viszonylag fiatal, de SZAKVIZSGÁZOTT PSZICHIÁTER csajszi a következő kérdéssel fordult hozzám:

"jaj te XY (legyek Józsikám), én sose tudom ezeket a dolgokat, most akkor a meleg és a transzvesztita mégse ugyanaz? vagy nem értem, és akkor a transzszexuális az ki?"

Ez nagyjából szó szerint így hangzott el, sose felejtem, és aztán próbáltam az ostoba tyúknak elmagyarázni a fogalmakat, de láttam a tekintetén, hogy nem igazán fogta fel. Oé, lehet h pont kifogtam az ország legostobább pszichiáterét, elismerem, nem akaok általánosítani, de azért .... nem folytatom. És ő tehát "a szakember" kérem. Emberek, ez egy horror, ami nálunk van. Ha sötétségről van szó, akkor abban nincs határ, én ezt tapasztalom sorozatosan.

És igen, abszolút morbidnak tartotta az ötletet, hogy "jaj ne vicceljek már, hát egy meleg hogy sportolna már". zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz AGYRÉM!

2014. okt. 4. 07:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez teljesen átlagos, meleg-travi-ts a szakembereknek ugyanaz és ilyen emberek döntenek mások sorsáról..

Egy olyan országban ahol a szakemberek is hülyék, mit várjunk az rtl klubon élő proliktól?

2014. okt. 4. 10:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Én leszbikus vagyok, de teljesen hülyeségnek tartom ezt. Ha valaki olyan szinten másnak érzi magát, tehát transzexuális, akkor a külseje is nyilván olyan, hogy nem tűnik fel, hogy az épp pasi, csak nőnek öltözve, vagy fordítva.
2014. okt. 4. 15:12
 16/18 anonim ***** válasza:

A melegek nem semleges neműek:D

Szerintem itt elsősorban a transzneműekre gondoltak.

Amúgy a kezdeményezés nem feltétlen rossz,nem is jó.

Amúgy ez inkább a heteróknak kedvez,akik félnek,hogy a melegek nézegetik őket.

Azt hiszik minden meleg rájuk gerjed vagy ilyesmi.

Én meleg vagyok,nem vonzódok a lányokhoz,de ha egy lány megnéz,vonzónak talál nem lesz rám rossz hatással.

Amíg nem nyúl hozzám,nem izgat.

De az öltözőben amúgy sem szexelni szoktak az emberek.

Valahol ez a túlzott prűdség is elég hülyeség.Ha a nők és férfiak egy helyen öltöznének abból sem lenne semmi.

Gondolom mindenki látott már ellenkező neműt meztelenül.

Nudista strandon sem taperolják egymást az emberek,nem azért mennek oda.

2014. okt. 4. 15:21
 17/18 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem azok. Ezért látok egy valódi őskáoszt már eleve a fogalmak körül is, és így egyszerűen értelmezni se tudom a semleges nemű öltöző jelentését, lényegét.
2014. okt. 5. 07:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Legalább több öltöző lesz,több hely,kevesebb tömeg:d
2014. okt. 5. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!