Miért nem tudok megülni a fenekemen?
Állandóan mehetnékem van, most itthon voltam egy hét szabadságon,totál őrültem meg,ma is felkeltem,unatkoztam,megnéztem két filmet, de még csak dél volt, aztán szerencsére egy csaj ismerős akit fűzögetek fellépett délután msnre, jó vele beszélgettem 4ig, mert mennie kellett,utána megint totál kiakadtam,elmentem hát szoliba,hazajöttem és itt vagyok és alig várom már h este legyen mert meg van beszélve h este megyünk ki kicsit csavarogni..
Holnapi napom sem fog jobban telni,filmet már biztos h nem nézek, a boxtól már rosszul vagyok,kondiba lenézek de az se több két óránál:S
Este meg megyek "barátnőmhöz".
Félreértés ne essék,ha dolgozok akkor is állandóan mehetnékem van,heti 3 buli alap, meg stb.
Aztán nem mellesleg elég pénznyelő dolog:S
Ez természetes:D
Én 14 éves vagyok,fiú. Én nem járok bulizni, viszont a barátaim lekötik az időmet, a tanulás és a sport. Meg az egyéb kikapcsolódások.
Keress olyan hobbit, ami kevésbé pénzigényes. Pl.:Íjászkodj a természetben...vagy bánom is én mi...foglald le magad új dolgokkal. Amúgy a barátaiddal, NE CSAK bulizni járjatok el. Az olyanok csak ivócimborák. Keress olyat,akivel összeültök, kártyáztok, dumáltok, filmet néztek. Társaságban gyorsan tellik az idő, és élménydúsabban is.
Hajrá, remélem segíthettem! Szép napot!
Én alapvetően jól elvagyok egy könyvvel,vagy rajzolással,vagy nettel,de nekem nyáron volt ilyen:D Egy hónapon át állandóan 3 haverral (1 csaj,2 srác) lógtam,alig vártam hogy hívjanak aztán menjünk hülyülni:D Szerintem ez természetes,van mikor az ember aktívabb,van mikor passzívabb,át kell vészelni:D
15/L
Ha jól érzed magad, akkor szerintem nincs ezzel semmi gond.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!