Hogyan tudnék pénzt küldeni a HAITI földrengés-károsultak javára?
Figyelt kérdés
Szeretném, hogy biztosan odaérjen. Hogyan tudom ezt megtenni. (A Magyarországon is van elég éhező típusú válaszoktól kérlek kíméljetek. Köszönöm.)2010. jan. 21. 15:21
21/29 anonim válasza:
Ha már annyira akarsz segíteni valakinek, segíts nekem! Én itt ülök a 2 kistesómmal a hideg szobában és egész nap egy zsömlét ettünk. De persze velünk nem törődnek, mivel se nem cigányok, se nem szegény haiti áldozatok nem vagyunk.
Ha nekem lenne annyi pénzem, hogy adakozzak, az állatmentőknek adnám.
Ja, és nem érdekel, ha jössz a "fensőbbséges" szövegeddel, meg a lepontozással. :D
22/29 anonim válasza:
Nekem már elegem van az egész Haitis hülyeségből. Miért kell így túlreagálni? Ha Magyarországon pl. egész Budapestet földig rombolná egy földrengés, akkor rajtunk hányan segítenének? Hány ország adna nekünk pénzt segítségül? Annyi biztos nem, mint amennyi Haitinak ad. Haitinak még a világsztárok is pénzt próbálnak szerezni most, ezt a híradóban láttam. Magyarországot, ha itt is az lenne, ami Haitin van, akkor minden ország leszarná, úgy, ahogy van.
23/29 anonim válasza:
Nincs igazam? Hát Magyarországon hányan segítenének úgy, mint most Haitin?
24/29 anonim válasza:
És minek agyon sajnálni Haitit? Volt ott egy kis földrengés, 1-2 ember meghalt, 1-2 ház összedőlt és ennyi. Mikor kerül már ez ki a hírekből véglegesen?
25/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommentjeiteket, természetesen lepontoztam őket:) Már megkaptam a kérdésem a válaszra. Annyit kívánok nektek, hogy éljetek át ti is egy ilyen 'kis' földrengést, ahol 1-2 ember meghal (pl. pont az anyád), és ne segítsenek nektek. Az egyik válaszolónak üzenném, hogy rendszeresen járok egy állatmenhelyre segíteni, INGYEN! Én már csak ilyen hülye vagyok, és persze felsőbbséges:D
2010. jan. 23. 22:06
26/29 anonim válasza:
Én csak azt írtam, hogy ha pl. Budapestet földig rombolná egy földrengés, akkor Magyarországon senki, semelyik ország nem segítene szerintem semmit, úgy, mint Haitin. Nincs ebben igazam?
27/29 anonim válasza:
Mennyugodhatsz, mi is kapnánk igedenektől segítséget.
28/29 anonim válasza:
Én is "HAITI földrengés-károsult" vagyok. Nem adnátok egy kis pénzt nekem? Elvesztettem az összes pénzemet.
29/29 anonim válasza:
A hideg szobás válaszolónak üzenem, hogy ha kiköttetnéd az internetet, és a bunkó válaszolgatás helyett elmennél dolgozni, akkor lehet, hogy nem csak 1 zsömlét tudnál enni naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!