Hogyan tudnék pénzt küldeni a HAITI földrengés-károsultak javára?
Figyelt kérdés
Szeretném, hogy biztosan odaérjen. Hogyan tudom ezt megtenni. (A Magyarországon is van elég éhező típusú válaszoktól kérlek kíméljetek. Köszönöm.)2010. jan. 21. 15:21
11/29 anonim válasza:
Bármely hálózatból hívhatod a 1749-es számot, nem csak hálózatiról.Én is megtettem.Ha nekünk lenne ilyen gondunk, tudom a világ rajtunk is segítene. :)
12/29 anonim válasza:
Miért akarsz pénzt küldeni azoknak a nyomorultaknak? Én inkább vennék el tőlük. HEHEHEHE! Kérem ezt nem kitörölni, ezt a választ.
13/29 anonim válasza:
Nem érdemlik a pénzt meg. Keressenek maguktól pénzt, nem kell nekik adni!
14/29 A kérdező kommentje:
Sajnos az utolsó 2 válaszoló nem a kérdésemre válaszolt, így le kellett pontozzam. Szomorú, hogy ennyi olvasásra képtelen ember van Magyarországon: ha egyszer odaírtam, hogy az ilyen jellegű válaszokra nem vagyok kíváncsi, miért kell neked minden áron beírnod. A szánalmas kis életed ettől jobb lesz? Ám legyen. Azt kívánom, legyen ez a legnagyobb boldogságod az életben.
2010. jan. 21. 17:53
15/29 anonim válasza:
Ez nem a boldogságom.
Az én életem nem szánalmas, hanem inkább rossz, egyhangú, szomorú. De a témától tovább nem térek el. Nem írok többet ide.
16/29 A kérdező kommentje:
Nos, azt megköszönöm, hogy nem írsz ide. Örülök, hogy felfogtad, hogy nem vagyok rá kíváncsi. Tényleg köszi.
2010. jan. 21. 18:21
18/29 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy a segélypénzekből pontosan mennyit kapnak meg a rászorulók.
Én ilyen szervezeteken keresztül nem adnék egy forintot se, mert úgyis ők nyúlják le az egészet. Max egy keveset adnak nekik...
19/29 anonim válasza:
Előző! Te annyira nem tudod elképzelni, hogy vannak tisztességes emberek? (Ha rajtad fognak segíteni, mert rászorulsz, akkor talán majd elhiszed.) Nem arról van szó inkább, hogy ideológiát akarsz gyártani ahhoz, hogy miért is nem adsz? Vagy talán te személyesen viszed Haitira az adományodat, hogy azok a fránya segélyszervezetek, amelyeket a tévében magunk is láthatunk, le ne nyúlják?
20/29 A kérdező kommentje:
21: 57esnél a pont! Jobban meg sem lehetne fogalmazni. Nekem megér párezer forintot, hogy elküldjem. Lehet, hogy nem hozzájuk kerül, de legalább megpróbáltam. Inkább nem veszek meg egy új ruhát, vagy valamit, és elküldöm nekik a pénzt. Nagyobb szükségük van rá mint nekem.
2010. jan. 21. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!