Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretnék elkezdeni egy...

Oppiszerelme kérdése:

Szeretnék elkezdeni egy könyvet de nem tudom mivel kezdjem?

Figyelt kérdés
Lényegében egy történetet szeretnék leírni a főbb témám a lélekvándorlás lenne, de sajnos nem tudom, hogy kezdjek hozzá?

2014. szept. 23. 12:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Na jó! Tudod mit? Én legalább ki tudom gondolni de az írádsodból ahogy látom te azt sem tudod mi az a gondolkodás csak azt tudod, hogy szólj be másoknak de azt is csak írásban! Személyesen talán összepisilnéd magad......! Na le lehet kopni!
2014. szept. 23. 16:10
 12/17 anonim ***** válasza:
39%

#11 arany bogaram, mit tudtál te kigondolni? a kérdést, hogy hogyan kezd el egy könyvet írni? ... javaslom, ha megkapod a választ, akkor a következő kigondolt kérdésed az legyen, hogy hogyan kell folytatni ... istenem, egy ügyeletes zseni

egyébként elég ritkán pisiltem eddig össze magam a 100 kilómmal (ami nem háj) és a 190 centimmel te kis taknyos

2014. szept. 23. 16:17
 13/17 A kérdező kommentje:
Na hiszem ha látom! Írni bármit lehet ember! Ja és csak, hogy tudd nem vagyok pisis! És légy szíves fejezd már be ezt az írosgatást! Más talán írna értelmesebb dolgokat is!
2014. szept. 23. 16:21
 14/17 anonim ***** válasza:

hozzám képest az vagy, mert

1 ilyen kérdés felnőttnek nem jutna eszébe

2 közel vagyok a hatvanhoz

na jó, akkor lemegyek egy szintet ... aki könyvet akar írni, annak fejben megvan a vázlat ... ha megvan a vázlat, akkor vagy papírra veti (gépre), vagy elkezdi írni, mert van miről írnia

ha az a kérdés, hogy milyen az ütős kezdés, akkor olyan "zutty a közepébe", de nem magyarázod el teljesen, hogy miről van szó, majd visszaugrasz pár fejezettel később a kezdés magyarázatára, illetve nem is magyarázat, hanem olyan jellegű folytatás/újabb szál, ami megmagyarázza a kezdésben írtakat

tehát az ütős kezdés nem egy felvezetés, hanem olyan, mintha az olvasó már rég' bent lenne a történetben, hadd kapkodja a fejét olvasáskor

2014. szept. 23. 16:29
 15/17 anonim ***** válasza:

javítás:

" vagy elkezdi írni, mert van miről írnia " = vagy elkezdi írni a könyvet, mert van miről írnia

2014. szept. 23. 16:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Valahogy csak benned van az egész történet. Gondold át, hogy lenne a jobb. Ha lélekvándorlás a téma akkor sztem kezd a mostani életénél a főhősnek, és fokozatosan jöjjön elő a korábbi életek emléke.
2014. szept. 24. 19:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. szept. 24. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!