Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hozott valamiféle változást...

Hozott valamiféle változást Ausztriában Conchita Wurst győzelme?

Figyelt kérdés

Már jó néhány hónapja annak, hogy Conchita Wurst megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, s gondolom Bécs nagyban készül a jövő évi versenyre, melynek helyszíne lesz.

Okozott valami változást az osztrákok körében a "szakállas nő" sikere? Megfigyelhető a körükben a homoszexualitást elfogadók táborának növekedése vagy éppen ellenkezőleg?

2014. szept. 21. 23:04
 1/3 Shai-Hulud ***** válasza:
54%

Miért változott volna ettől bármi is?

Az osztrákok (velünk ellentétben) nem csinálnak ebből olyan nagy ügyet.

NÁLUK mindenki lehet olyan, amilyen akar lenni.

NÁLUNK meg mindenkinek olyannak kellene lennie, mint amilyennek MÁSOK akarják hogy legyen.

Valahogy én azt érzem jobbnak, ahogy ők viszonyulnak hozzá.

2014. szept. 22. 00:14
 2/3 anonim ***** válasza:
93%
CW-rol mindenki tudja hogy a media altal befuttatott bohoc, kb igy is kezelik. Kb mint otthon Gyozike.
2014. szept. 22. 00:26
 3/3 anonim ***** válasza:
83%

Én nem magyarországon élek, olyan helyen ahol sokkal nagyobb a tolerancia.

Viszont! Én, transzszexuális vagyok és az ilyen média-bohócokat utálom. Az ilyenek miatt gondolja mindenki, hogy az összes LMBTQ ember freak.

Ez egy egyszerű meleg férfi, akinek örömet okoz "nőnek" öltözve parádézni. Csodás.

2014. szept. 22. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!