Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti elköltöznétek az Egyesült...

Ti elköltöznétek az Egyesült Államokba?

Figyelt kérdés
Nekem nem vonzó. Még a párom miatt sem költöznék oda. Fejlett ország létére az egészségügy és a közbiztonság katasztrofális.
2014. szept. 21. 16:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2014. szept. 21. 20:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Most, hogy nézem ezt mikor írtad, rájöttem, hogy ez ugyanaz, amit még délután láttam. Szóval eddig csak két ilyet láttam tőled összesen, bocs. Ezt meg a linkeltet.
2014. szept. 21. 20:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem. Nem voltam még, így nem szeretnék ítélkezni, de a jenkikről tipikusan az elhízott, sarki boltba is autóval járó, lusta, buta, felszínes, más népeket lenéző emberek ugranak be. Persze, nyilván nem ilyen egyszerű a kép, de engem nem vonz ez az egész amerikai álom(pszicho), ellenszenves a McDonald's-kultúra.
2014. szept. 22. 16:36
 14/16 anonim válasza:

#4-es vagyok újra.

Ráadásul megint hülyeséget beszélsz. Megkérdezhetem, hogy honnan kapod ezeket a hülye infokat?

"Az egyesült Államokban a biztosító dönti el hogy finanszírozza-e a kezelést, hiába fizetsz érte. Ha nem finanszírozzák, akár meg is halhatsz."

Nem a biztosító dönti el, hanem a szerződés, amit kötsz vele. Ha benne van, akkor köteles. De ez csak az egyik. "Ha nem finanszírozzák, akár meg is halhatsz." Ez megint fa**ság, mert törvényben elő van írva, hogy egy kórház nem tagadhat meg kezelést semmilyenképpen, azaz ha nincs rá biztosításod, akkor is meg kell gyógyítsanak, legfeljebb saját zsebből kell majd fizetni érte.

De most komolyan nem értem. Te szándékosan hülyeséget akarsz gondolni?? Mert az oké, csak tartsd meg magadnak, ne butítsd itt az embereket. Vagy csak valamiért utálod az USA-t és most mindenfélét összehordasz itt róla? Annyi dolog van amiért bele lehet kötni abba az országba, ha nagyon kötözködni akarsz akkor keress már egy normális indokot legalább.

2014. szept. 22. 17:21
 15/16 anonim válasza:
14. Ha ott éltél akkor pontosan tudod hogy kitesznek a kórházból ha nem tudsz fizetni ott sem mindenki gazdag. Jaja biztosító aki a kiskapukat keresi ha egy fiatal nőnek daganatos betegsége van hogy ne kelljen a kezelést fizetni, mert ilyen fiatalon nem lehet ez a betegsége, a krónikus betegekkel kiszúrnak vagy ha valaki túl kövér elutasítják a biztosítok. Szóval hiába fizeted attól még simán elutasítanak sok amerikai van aki Kanadába házasodott mert már csak ezek miatt is megéri.
2014. szept. 22. 17:54
 16/16 Endr 72 ***** válasza:
2 évig ott éltem..Soha semmi baj nem volt.
2014. szept. 29. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!