Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti elköltöznétek az Egyesült...

Ti elköltöznétek az Egyesült Államokba?

Figyelt kérdés
Nekem nem vonzó. Még a párom miatt sem költöznék oda. Fejlett ország létére az egészségügy és a közbiztonság katasztrofális.
2014. szept. 21. 16:12
1 2
 1/16 anonim válasza:
Nem mennék. Ha egyszer még is külföldre kéne mennem, maradnék az európai országoknál.
2014. szept. 21. 16:12
 2/16 anonim ***** válasza:
én kipróbálnám
2014. szept. 21. 16:16
 3/16 anonim válasza:
Meggondolnám.. Itt is rossz az egèszsègügy A közbiztonságról meg annyit, hogy olyan helyre kell költözni ahol van.
2014. szept. 21. 16:16
 4/16 anonim válasza:

"Fejlett ország létére az egészségügy és a közbiztonság katasztrofális."

Ez oltári nagy baromság. Az ország egyes részeire lehet igaz (melyik országban nem?), de egészében nagyon nem. A kanadaiak jönnek az USA-ba, hogy (számukra nagyon drága!) egészségügyi ellátásban részesüljenek. A közbiztonság pedig mint mondtam nyilván változó, de a legtöbb helyen jobb, mint nálunk.

Ez nem légből kapott infó, éltem kint. Azzal nincs baj, hogy neked nem jön be, alapvetően ők sem akarnak téged - vagy bárkit, aki nem nagyon profi valamiben, vagy másért nem kell nekik -, de ha komolyan felmerül a kérdés, akkor nézz is utána rendesen a dolgoknak, ne így össze-vissza ítélkezz.

2014. szept. 21. 16:29
 5/16 A kérdező kommentje:
Az egyesült Államokban a biztosító dönti el hogy finanszírozza-e a kezelést, hiába fizetsz érte. Ha nem finanszírozzák, akár meg is halhatsz.
2014. szept. 21. 16:39
 6/16 anonim ***** válasza:
Én nem költöznék ki.
2014. szept. 21. 16:57
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem. Nem vonz semmi az országban. Én is inkább maradnék Európában.
2014. szept. 21. 17:24
 8/16 anonim ***** válasza:

Te vagy az, aki ma folyamatosan az USA ellen kérdez? Akinek minden kérdés alá oda kell írnia, hogy "az egészségügy és a közbiztonság katasztrofális."

Nem unod még?

2014. szept. 21. 19:48
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem én írtam ki, de te egész nap azt lesed ki mit ír ki? Túl sokat unatkozhatsz.
2014. szept. 21. 19:57
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem lesem kiskoma. Ott volt két ilyen jellegű kérdés szinte egymás alatt. Mindkettőre rákattintottam, ugyanez volt benne. Ez meg a harmadik. Szerintem te írtad mindent.
2014. szept. 21. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!