Oszinten neha nem gondolkoztok el a valaszok lattan azon amit a kulfoldi ferfiak gondolnak a magyar nok tobbsegerol?
Erkolcstelen de eu dag konnyu olcso meg penzt sem kernek a szulei es egy egyszeru eu valo kartya a hazassag egy magyar novel.
Raadasul full butak elhiszik egy arab perzsa sri lanka stb pasi pont a vilagmasik vegerol belejuk szerelmes es pont bennuk latja a tokeletes not.
Nem ertik hogy siman ugrodeszkak es kihasznaljak oket.
Az igaszság az kedves kérdező,hogy erről nem ők tehetnek,a nőkenk vannak igényeik,biztonságban akarják magukat tudni.Manapság a pénz az biztonságot jelent,régen is azzal a férfival álltak szóban,aki többet tudott vadászni.Na már most ez manapság a pénzben mérendő.
Na már most,itthon a legtöbb férfi nem keres annyit,ezért választanak maguknak a magyar nők,külföldi pasit,férjet.
A biztonság miatt.Teljesen jól teszik,én férfiként mondom,ha nő lennék én is valami lóvés pasit fognék.
Amúgy azért kell erkölcstelennek lenniük,mert pl külföldön a nők,majdnem ugyanannyit keresnek mint a férfiak,függetlenek lehetnek és nem kell nekik érdekeket nézni.Légyszíves ne bántsd a magyar nőket,hidd el nem könnyű ebben az országban nőnek lenni,de még férfinak is nehéz.
30/F
Miért foglalkoznának a külföldöi férfiak a magyar nőkkel? Ott van nekik a sajátjuk.
Egyáltalán nincs sok erkölcstelen nő itt, sem másutt. Éppen annyi van a világon, amennyire szükség van. :)
Nem gondolkodom el jobban, mint azon, amit a magyar férfiak gondolnak a külföldi nők többségéről.
Mindenkinek van egy tapasztalata erről a témáról. A tapasztalat nyilván függ attól a környezettől, ahol gyűjtötték. Nekem más a tapasztalatom. De egyik esetben sem mernék általánosítani néhány esetből mondjuk 4-5 millió nő viselkedésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!