Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Oszinten neha nem gondolkoztok...

Oszinten neha nem gondolkoztok el a valaszok lattan azon amit a kulfoldi ferfiak gondolnak a magyar nok tobbsegerol?

Figyelt kérdés
Tehat azon hogy rengeteg erkolcstelen no van itt.
2014. szept. 9. 07:20
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Szuper, hogy a külföldi férfiak gondolkodni is tudnak.
2014. szept. 9. 07:32
 2/8 A kérdező kommentje:
1. Kinek nem inge.
2014. szept. 9. 07:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Erkolcstelen de eu dag konnyu olcso meg penzt sem kernek a szulei es egy egyszeru eu valo kartya a hazassag egy magyar novel.

Raadasul full butak elhiszik egy arab perzsa sri lanka stb pasi pont a vilagmasik vegerol belejuk szerelmes es pont bennuk latja a tokeletes not.

Nem ertik hogy siman ugrodeszkak es kihasznaljak oket.

2014. szept. 9. 07:57
 4/8 anonim válasza:

Az igaszság az kedves kérdező,hogy erről nem ők tehetnek,a nőkenk vannak igényeik,biztonságban akarják magukat tudni.Manapság a pénz az biztonságot jelent,régen is azzal a férfival álltak szóban,aki többet tudott vadászni.Na már most ez manapság a pénzben mérendő.

Na már most,itthon a legtöbb férfi nem keres annyit,ezért választanak maguknak a magyar nők,külföldi pasit,férjet.

A biztonság miatt.Teljesen jól teszik,én férfiként mondom,ha nő lennék én is valami lóvés pasit fognék.

Amúgy azért kell erkölcstelennek lenniük,mert pl külföldön a nők,majdnem ugyanannyit keresnek mint a férfiak,függetlenek lehetnek és nem kell nekik érdekeket nézni.Légyszíves ne bántsd a magyar nőket,hidd el nem könnyű ebben az országban nőnek lenni,de még férfinak is nehéz.

30/F

2014. szept. 9. 08:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért foglalkoznának a külföldöi férfiak a magyar nőkkel? Ott van nekik a sajátjuk.

Egyáltalán nincs sok erkölcstelen nő itt, sem másutt. Éppen annyi van a világon, amennyire szükség van. :)

2014. szept. 9. 08:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem a pénzre gondoltam hanem az erkölcstelen hazugságban élő nőkre.
2014. szept. 9. 09:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem gondolkodom el jobban, mint azon, amit a magyar férfiak gondolnak a külföldi nők többségéről.

Mindenkinek van egy tapasztalata erről a témáról. A tapasztalat nyilván függ attól a környezettől, ahol gyűjtötték. Nekem más a tapasztalatom. De egyik esetben sem mernék általánosítani néhány esetből mondjuk 4-5 millió nő viselkedésére.

2014. szept. 9. 10:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer már szóvá tettem itt, de kitiltottak utána. :) A rihe nők nem szeretik látni, hogy ők rihék, a többit meg nem érdekli, gondolom. Nem ő a selejtes, hanem te vagy a tahó, hogy szóvá teszed.... hát nem teszem. Gondoljanak, amit akarnak, én meg fogom a fejem, hogy úristen, micsoda egy büdös murva már megint. :D
2014. szept. 22. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!