Törökbálint elitebb hely mint a II kerület?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 12:56
2/8 anonim válasza:
Mi van?
Törökbálint egy település meg egy gyár, mi asszem a múltkor fel is robbant. Ki a halál akarna ott élni?
A II. kerület meg a legelitebb hely. Rózsadomb, ennyi.
3/8 anonim válasza:
Törökbálintnak is van jó környéke és a II. kerültnek is rossz.
Az utolsó meg egy hülye!
4/8 A kérdező kommentje:
igen én is megmosolyogtam 2. válaszolót. vagy eltévedt, vagy tényleg Törökbálint más részén járt mint én.
2010. jan. 18. 14:31
5/8 anonim válasza:
A második vagyok.
A Rózsadomb kicsit közelebb van a belvároshoz, plusz budai jó levegő, szóval elitebb hely.
Evidens.
6/8 anonim válasza:
Az aki nem volt még soha Törökbálint magjában csak a szélén, ahol az a bizonyos gyár van. Az ne okoskodjon.
Egyébként nagyon kellemes hely.
Tükör-hegy? Szabadházi-hegy? Ugye.. a legjobb helyek. Nem gyár
7/8 A kérdező kommentje:
szerintem is :)
2010. máj. 6. 18:26
8/8 anonim válasza:
Tükörhegyen élek, nagyon jó hely! Ott lakik és van bisztrója Hajdú Péternek, meg Vida Ildikó is itt él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!