Gyermekotthonba lehet menni önkéntesen segíteni? Bármi kisebb munkában.
Csak 14 éves vagyok. Szeretem a gyerekeket, bár még én is az vagyok, bánni is tudok velük. Többször voltam kórházban, többek között az egyik gyermekpszichiátrián (nem nevezném meg inkább) olyan elhanyagolt, de tündéri kisgyerekek vannak, döntő többségük otthonból... Látszik, hogy sosem foglalkoztak velük igazán, még ott a kórházban sem a nevelők, pedig igazán csak arra lenne szükségük. (Játszottam, beszélgettem velük, és akkor nem rosszalkodtak, nem bántottak senkit.) A szívem szakad meg értük, komolyan. Szóval (főleg a korom miatt) tudnék valahol segíteni? Csak foglalkozni velük egy kicsit, talán boldogabbak lennének valamivel, ha csak egy kis időre is. Ezeknek a gyerekeknek nem ütésre és kiabálásra van szükségük (az említett helyen ezeket a "pedagógiai" módszereket alkalmazzák), csak arra, hogy törődést kapjanak. :(
(Én sem kaptam túl sokat anno, tudom, miről beszélek.)
Ezen a honlapon tájékozódhatsz:
www.onkentes.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!