Mit tegyek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Most lettem kolis és nem tudom hogy ők igazából a barátaim vagy csak megjátszák magukat. 4-en vagyunk szobatársak és az eggyik lany onnan jöt ahonan én de nagyon fura, kényes, és folyton ugy csufolják hogy öregasszony. ˝Barátkoznak˝ vele de az nem igazi barátság és nem fog olyan sokáig tartani. Amit rólam tudni kell, hogy nem tudok könnyen barátkozni, mert nem tudom hogy mit mondjak és félek hogy mit fognak gondolni rólan. Az egyik lány a koliban folyton elhív mindenhova és érzem hogy ő tényleg a barátom, de ha mindig vele vagyok a szobatársaim azt fogják hinni, hogy unatkozok velük és ha nem vagyok vele akkor meg ő hiszi azt (mit tegyek?). Van 2-3 lany a koliban aki nem igazán kedvel(hogy kedveltessem meg magam velük?). Több fiú van az osztályomban mint lány és látom hogy talán barátkoznának velem, de zavarba jövök és nem tudom hogy mit tegyek(adnátok pár tanácsot a fiukkal való barátkozáshoz(csak barátok)). Ti mit tennétek a helyemben? Milyen témaval lehet jól barátkozni? Vagy hogy tetszhetek a fiuknak?2014. szept. 5. 20:15
1/3 anonim válasza:
A szobatársaid vámpírok lehetnek, vigyázz!
2/3 anonim válasza:
Figyelj. Először is: ne "próbálj" barátkozni. a barátság magától megtörténik, csak észre kell venned. Az a lényeg hogy mindig azokkal legyél akikkel jól érzed magad.
Másodszor: Ha az a lány midig elhív, akkor fogadd el. és ne érdekeljen hogy ki mit gondol rólad.
Harmadszor: szerintem (tapasztalataim szerint) szard le ha néhányan utálnak. az csak az ő bajuk.
Negyedszer: ne gyere zavarba a fiúktól. talán ők értelmesebbek is mint a lányok. az a lényeg hogy mindenbe bele tudj szólni (videójátékok stb.) de közben maradj önmagad.
Én ezeket a tanácsokat tudtam adni. Remélem hasznát veszed majd :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanacskat, ha lesz rá lehetőségem élni fogok velük.:)
2014. okt. 5. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!