Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem túlzás már megint ez a...

Nem túlzás már megint ez a gólyatáboros "nemi erőszakolós" történet? MI a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szóval ... aki már valaha volt egyetemi gólyatáborban, pontosan tudja, hogy másról se szól, csak a piáról és a szexről, de kb. fűvel-fával. Most álszenteskedhetünk, hogy jaj dehogy, és csak játékos feladatok és stb, na de kérem ... az igazat mindannyian tudjuk.

És akkor van egy csaj, akit állítólag berángatott a csávó a bokorba szexelni, és persze ő azt nagyon nem akarta, avagy a realitás szemszögéből nézve, másnapra kijózanodott és meggondolta magát, esetleg megbánta.

Mindehhez még az illető be is ismerte azonnal, hát hogyne, abszolút hihető ... Még ha történt is volna erőszak, ugyan ki az az eszement, aki csak úgy bevallja, amikor vallomást tenni se köteles?

Mit gondoltok? Nincs ez a történet enyhén túllihegve? ha minden egyes megbánt gólyatáboros szex miatt rendőrségi ügy lenne, akkor az időszak híradói csak erről szólnának. Külön érdekes, hogy 38 éves a férfi, de egyetemi hallgató, azaz nyilván túl van már igen sok gólyatáboron és tudja, mi a dörgés. Én kicsit kétlem, hogy eddig bírt magával, de idén rájött az erőszakolhatnék ...

Vélemények?

2014. szept. 3. 16:37
1 2
 11/17 anonim válasza:
41%
Én is láttam már pár gólyatábort... Azért döbbenetes, hogy mennyi csajban nincs, semmi tartás. Azok a csajok, akik egy bugyiban, csöcsben riszálnak a palik előtt, ne csodálkozzon rajta, ha valami aberrált állat, kiszemeli magának... Ez nem menti fel a palit sem, mert én szívem szerint a belét húznám ki, de előtte fizetnék valami szláv nyelven beszélő, 120 kilós brontoszaurusznak, hogy masszírozza meg makkal a kis popsiját! Viszont a lányok is rohadtul felelőtlenek tudnak lenni... Nem tudom ki volt a lány, talán ő volt a legártatlanabb az egész buliban, de lehet, hogy nem... Mindenesetre lehetnének felelősségteljesebbek is a csajok.
2014. szept. 5. 15:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Felvette videóra ahogyan üti és szexre kényszeríti. Szerintem elég nagy bizonyíték. De, lehet tévedek nem ismerem annyira a bírósági eljárásokat.
2014. szept. 5. 21:52
 13/17 A kérdező kommentje:
egy ilyen felvételt elég könnyen ki lehet iktatni egy bírósági eljárásól. pl csak poénkodtak és elszínészkedték, de utólag a csaj hazudik és stb stb, azaz semmi gyakorlati haszna.
2014. szept. 6. 00:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
jó kis poén XD nem értem ezt a logikát, megerőszakolta és kész, megkapja a büntetését, a csaj meg ha tudja túl teszi magát rajta a lehető leghamarabb. Nincs túllihegve.
2014. szept. 30. 10:50
 15/17 A kérdező kommentje:

de és arra nem gondoltál h ha tényleg azt tenné vele, majd bolond lenne saját maga ellen bizonyítékot gyártani?

még a csajnak kéne túltennie magát? ne viccelj, nem ő fog ülni a semmiért ,...

2014. szept. 30. 21:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy visszaeső bűnöző, már volt két ilyen esete, amit rá tudtak bizonyítani, és mellette hány olyan lehetett, ami nem derült ki, vagy nem volt bizonyíték?! Nem a semmiért fog ülni, nyugodj meg. Az ilyet soha nem szabadna kiengedni emberek közé!
2014. okt. 1. 06:30
 17/17 anonim válasza:
94%

állításod szerint nincs tanú, aki igazolná azt, hogy megerőszakolták a lányt, csak hazudik. De ha nincs tanú, akkor a te kis eszmefuttatásod is értelmét veszti, mert arra sincs tanú, hogy hazudik.

Viszont a legutolsó válaszodon kicsit gondolkozz már el te kölyök..elmesélek neked valamit: alattam járt 2 évvel egy srác. elment bulizni, összehaverkodott egy nála 5 évvel idősebb férfival, iszogattak és beszéltek. Kimentek hátulra cigizni, és fellőtte a lehetőségeket a faszi: vagy ájultra veri és úgy történik meg az erőszak, vagy pedig önként öltözik és úgy.( nem fogom leírni, melyiket választotta) Képzeld bele szépen magad ebbe a szituációba, és azután írd azt, hogy annak a lánynak nem kell semmin túltennie magát és hogy az az embernek nevezett teremtmény a semmiért ül. És még mielőtt valami hatalmas feminista nőnek tartanál a válaszom miatt: férfi vagyok, és szégyennek tartom, hogy egy ilyen felfogású alak, mint te, levegőt vesz. Jöhetnek a mínuszok, leszarom.

2014. okt. 1. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!