Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan bírjam ki a gimi első...

Hogyan bírjam ki a gimi első napjait?

Figyelt kérdés
Nos, most lettem 9.-es. :( :) A suli itt van 1 km-re de nagyon parázok tőle. Az első napon berontottak a 10-en akárhányadikosok és el kezdtek orbékolni, meg hogy szívatni fognak stb...Depressziótól szenvedek az előző osztályom miatt, és az utcára se mentem ki egész nyáron...Most meg ott van több mint 100 ember akik idősebbek nálam, új tanárok...És rettegek de főleg a szívatásoktól. Nem értem egyeseknek miért jó ezt csinálni...főleg az olyanokkal akiknek amúgy is nehéz a beilleszkedés. :'/

2014. szept. 1. 15:51
 1/1 anonim válasza:
Ne aggódj! :) Nekem is nagyon rossz osztályom volt általánosban, mindig csúfoltak meg kinéztek. Volt, hogy "verekedésbe" is torkollott a dolog. Most 10.es vagyok a gimiben, és nagyon szeretem! Vannak barátaim, nem is kevés, és itt seni nem néz ki/le. A szivatás nálunk a gólyatábortól az első hóig tartott, ami azért elég hosszú, és erőszakosan bántak velünk a nagyok, de hálás vagyok nekik, mert ezek azok a momentumok az életemben, amikre a legbüszkébb vagyok. És miután leesett az első hó, nagyon jóban lettem a nagyokkal is. Lelkileg megerősített. Ezen szeriintem mindenkinek át kelene esni :)
2014. szept. 1. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!