Hogyan legyek népszerű kollégiumban?
Hát eleve gáz ahogy ehhez állsz, az ilyen "ribi" lányok csak a saját körében van "elismerve" de a tanárok, többi diákok szemében nem sok mindent jelent nem szeretik őket. A fiúk szemében sem érnek sok mindent hátuk mögött ki vannak rendesen beszélve.
egy kolis
Ribiként nem népszerű leszel, csak hírhedt és mindenki utálni fog, de mivel úgysem hiszed el ezt nekem, tessék próbáld ki:
-Hajfestés, műszempilla, tonna smink, odaégett-sültcsirke bőr.
-Nagyon mini szoknya, mély dekoltázs, magassarkú.
-A táskádat alkaron hordd, affektálj és dobáld a hajad.
-Minden buliban legyél ott, piálj sokat, és fogadj el minden szexuális közeledést.
-Ne tanulj, ezt hangoztasd is. A könyveket is látványosan utáld.
-Ne tarts meg 2 hétnél tovább egy pasit se, és lehetőleg csak tehetősebbeket, akik vesznek neked cukcsi dolgokat
-Beszélj ki mindenkit, pletykálj
-Válassz ki egy gyengébbet, akit a ribitársaiddal halálra tudsz majd szekálni
Sok sikert a ribiélethez!
De ha majd a tanulás és képzettség hiánya miatt prosti leszel, ne nagyon panaszkodj.
"De olyan hatszázan járunk a suliba, és az a 90% elég kevés ahhoz képest."
Ez a mondat után biztos vagyok benne, hogy kamu kérdés. ENNYIRE SENKI NEM LEHET SÖTÉT. :D
:D Azért ismerek mindenkit, mert DÖK-ös vagyok és az utcánkban sokan laknak, akikkel egy suliba járok. Kézilabdázok is, és onnan is ismerem a kicsiket és a nagyokat is. A tanárok szemében egy izgő-mozgó, nyugtalan ördög vagyok, de amúgy a jegyeim jók. :D Az egyik tanár így fogalmazott, amikor dolgozatot írtunk, én pedig a hátam mögött ülő srácnak próbáltam segíteni: "XY, úgy forogsz, mint a ringlispír, maradj nyugton, különben mész megint az igazgatóiba."
És az igazgató is már úgy kezel az irodájában, mint törzsvendéget :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!