Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Újabb tanárverés. Vélemény?

Újabb tanárverés. Vélemény?

Figyelt kérdés
Véleményeket várok. Ez most egy olyan kérdés, amire NINCS helyes vagy helytelen válasz, ergo a pontozgatás értelmetlen lesz.
2010. jan. 16. 18:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
újabb polgárpukkasztás. vélemény?
2010. jan. 16. 19:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is lett volna kedvem 1-2nek meghúzni a haját régen, de nem tettem mégsem, még csak rá se gondoltam, hogy most felállok megtépni. Elbasz*tt gyerekek, elbasz*tt szülők és nem utolsósorban elbasz*tt tanárok. nehéz ügy, hol ez hol az a hibás, szerintem nem lehet általánosítani
2010. jan. 16. 19:01
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
1.? zavar h beszélünk róla, igazi struccpolitikus lehetsz, na menjél is rtlklubot nézni...
2010. jan. 16. 19:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
csak tudom mi lesz a vége. Mindegy megyek rtl-t nézni ahogy javasoltad.
2010. jan. 16. 19:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem előszuör mindig felháborít, ha ilyenről hallok, de aztán valahogy midnig eszembe jut, hogy egyszer azért kaptam egy tanártól (pár éve volt), mert a "hiú"-t rövid "u"-val írtam... szóval ilyenkor bizonytalan vagyok.
2010. jan. 16. 19:20
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
jóh...nálunk is van olyan tanár(hozzáteszem a kedvenc tanárom) aki ha hülyeséget írunk akkor ad egy nyakast(nem nagyot természetesen) de hogy megüssem vagy valami? azt már nem...tűrjön mindenki a dolgoknak, ha pedig nem megy akkor feljelentés és kalap...
2010. jan. 16. 19:36
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Ezért kell a renitens gyerekeket a jogvédők gyerekei mellé tenni. lehetőleg padtársnak. Ezért kell erőltetni a felzárkóztatást. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszakért börtönbüntetés is kaphat. DE NEM FOG! van egy olyan érzésem, hogy "védett személy" követte el MEGINT a tanárverést.
2010. jan. 16. 19:42
 8/15 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem roma volt a diák is meg az anyja is.

Üdv: StMiklós

2010. jan. 16. 19:48
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom elitélem az erőszakot, de meg kell hagyni hogy ugyananyi hülye tanár van mint szülő és gyerek. Nekem volt alkesz tanárom akinek ha valaki beszólt elkezdte csesztetni, minden órán lehülyézte a gyereket, állandóan feleltete. A tanárt év végén több diák verte el, aztán őt és a kölyköket is kirúgták. Szóval sok a defektes alak csak nem mindenhol vannak kamerák.
2010. jan. 16. 19:51
 10/15 anonim ***** válasza:
19:42-es: az anyja verte meg a tanárt, nem a gyerek... ez egyszerű garázdaság, csak éppen tanár az áldozat.
2010. jan. 16. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!