Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » újabb eset, újabb megalázás,...

újabb eset, újabb megalázás, meddig megy ez még?

Figyelt kérdés
vásároltam a Sparban egy szeszesitalt. végigért a szalagon az áru, 20-30 év közti pénztáros nő megvetően végigmér..."láthatnám a személyidet?"-mondja. míg én előhalászom a zsebemből, érzem amint a sorban mögöttem is engem méregetnek. odaadom, gyors fejszámolás következik, majd foghegyről egy köszönömöt dob. tízezrest adok oda, gyorsan megtapogatja, és a fény felé fordítja nézi megvan-e rajta a vízjel...biztos az minden vágyam hogy hamis pénzzel fizessek...nem elég hogy személyit kell mutogatnom, feltartom a sort én kerülök kényelmetlen helyzetbe, feltételezze rólam még azt is hogy hamis pénzzel fizetek...19 vagyok.
2009. dec. 24. 12:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

ma történt?

biztos nem örült, hogy Szenteste napján dolgoznia kell

az ilyen ember menjen temetőcsősznek, ott nem kell emberekkel találkoznia

Karácsony jön, legyél te is türelmesebb :)

2009. dec. 24. 12:18
 2/13 A kérdező kommentje:
tegnap történt. és már nem első alkalommal.
2009. dec. 24. 12:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akarsz hamis pénzel fizetni az attól még lehet hamis. Másik boltban kaptad esetleg vagy találtad.
2009. dec. 24. 12:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nalunk mindig megnezik a penzt, hogy eredeti-e. Ezt ne vedd magadra, kotelessege.Es szerintem a mogotted levok sem teged fognak szidni, hanem az eladot, hogy kotozkodik.

De ha nagyon zavar, es megteheted akkor menj at masik boltba...

fel a fejjel!

18/L

2009. dec. 24. 12:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

a stílusa gáz volt, rendben, de amit tett, az teljesen rendben van.

Még jó, hogy valahol komolyan veszik, hogy fiatalkorúakat nem szolgálnak ki alkohollal, és azoktól, akik ránézésre akár lehetnek 18 alatt is, elkérik a személyit (azt azért ne várjuk már el, hogy ránézésre eldönti, hogy te 19vagy, nem csak 17 és fél).

Az, hogy a nagyobb bankjegyeket megvizsgálják, ez mindenütt így van, ki is van adva nekik, máskülönben elég nehéz lenne kivonni a hamis pénzeket, és marha könnyű lenne hamisítani és a hamis pénzt terjeszteni. Ez sem ellened szólt, hanem teljesen logikus.

2009. dec. 24. 12:26
 6/13 A kérdező kommentje:
végülis igen..köszi, csak bosszant a dolog hogy már többször fordult elő ilyen eset és ki tudja hányszor fog még amíg ilyen fiatalnak nézek ki...
2009. dec. 24. 12:27
 7/13 anonim válasza:
100%
ebbe mi a megalázás? Gondolom fiatalabbnak nézel ki mint a korod, köteles elkérni a személyidet, mert ha kiskorút szolgál ki rosszul járhat... pénzt másnál is szokták ellenőrizni megnyugtatlak.
 8/13 A kérdező kommentje:
csak tudod nekem okoz kellemetlenséget
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy megvizsgáljon egy hamis pénz, ahhoz még 1 másodperc sem szükséges.
2009. dec. 24. 12:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az ő munkakörébe tartozik, hogy elkérje a személyidet alkohol, dohányáru vásárlása esetén, és a munkakörébe tartozik az is, hogy a papírpénzt leellenőrizze, nem téged akart ezzel bosszantani, ez a kötelessége, ha nem végzi el, és valahogy mégis probléma van, rajta számolják el, hogy hanyag volt. Nekünk is mindig megnézik a papírpénzeket, bankban is, boltban is, és nem háborgok érte, és mivel fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok, tőlem is kértek már személyit, igaz, nem alkohol meg dohányáru vásárlásakor, mert ilyeneket én nem vásárolok, de lottózóban igen, és nem vettem sértésnek, mert van egy szabály, és azt be kell tartaniuk, és örülök, ha fiatalabbnak néznek, igaz, ez majd csak 30-40 után fog igazán jólesni.
2009. dec. 24. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!