Család Svájcban: meg tudunk úgy élni, ha csak a férjem kap állást?
Természetesen az a cél, hogy idővel mindketten tudjunk dolgozni, de egyelőre az van, hogy csak a férjemnek van állása, átlagos (kinti) fizetéssel. Meg lehet úgy élni, ha egyelőre én nem dolgozok? Két gyerekünk van.
A házat ki tudjuk adni kb. 150 ezerért, ez ugye egy fix bevétel lenne minden hónapban, meg a gyerekek után kint kapnánk a családi pótlékot, plusz a férjem fizetése.
Ez így mire elég?
Mi Franciaorszagban elunk ugy, hogy csak en dolgozom, felesegem nem, van ket kislanyunk, plusz velunk el apam es ocsem (apamnak van magyar nyugdija).
Megelunk.
Svajcban meg ennel csak jobb a helyzet.
Lazán meg lehet élni főleg svájc ban . Én linz ben lakok és csak én dolgozok . Van feleség gyerek lizinges auto. De igy sem akadály normálisan élni. Csak keres olcso wohnung miete~t nameg jo ha minden okirat szűletési stb. Meg van . Ha már ott laktok .csinálj egy
Deutsch
Anmeldebescheinigung aval nagyon sok helyre töb lehetőséged munka felvételnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!