Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti milyen múzeumba mennétek még?

Ti milyen múzeumba mennétek még?

Figyelt kérdés
Közeleg az ingyenes Aug. 20.-a, szeretnék valami jó múzeumlátogatást tenni. Voltam már: Terror háza, Szépművészeti, Nemzeti Galéria, Nemzeti Múzeum, Közlekedési, Természettudományi, Nagytétényi bútormúzeum. A klasszikusokat szeretem, a kortárs nem érdekel. Tudtok ajánlani még Pesten valami érdekes múzeumot, ahol még nem voltam? A fentiek mindegyikében többször jártam már, tehát azokba tényleg nem szeretnék menni.
2014. aug. 15. 18:11
 1/3 A kérdező kommentje:
Kimaradt a holokauszt múzeum, azt is kívülről fújom már.
2014. aug. 15. 18:12
 2/3 belapus ***** válasza:

Esetleg keress rá a linkben szereplőkre:

[link]

2014. aug. 15. 18:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ezt nem nevezném hasznos infónak. Guglit én is ismerem, használni is tudom, a kérdést azért tettem fel, mert olyan válaszolók véleménye érdekel, akiknek van tapasztalatuk, a felsoroltakon kívül, voltak egyéb múzeumokban ami tetszett nekik.
2014. aug. 15. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!