Mi az hogy dzsigoló? Mert valaki kiírta facebookra, hogy "sokat gondolkodtam, és azt hiszem dzsigoló leszek" normális válaszokat legyszives mert tenyleg nemtom mit jelent.
Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 14:52
2/5 anonim válasza:
Férfi prostituált. Pénzért fekszik le nőkkel, néha kicsit több, gazdag nők kitartottja, és eljátssza nekik a mesebeli romantikus lovagot a pénzért.
Persze létezhet, hogy férfiakkal teszi ugyanezt.
3/5 A kérdező kommentje:
Óóó értem koszonom :)
2014. aug. 15. 15:02
4/5 anonim válasza:
Eredetileg, régen tulajdonképpen bárba egyedül érkező hölgyeket szórakoztatott, táncoltatta őket, mert egy hölgynek nem illett egyedül megjelenni.
Hogy aztán a szórakoztatásban meddig ment el??
Hasonló, de nagyon kulturált, kifinomult formában a japán gésa "munkaköre".. Az azért más kultúra.
5/5 anonim válasza:
nálunk egy srác mondta mindig, hogy ő gigoló. hát, az ő esetében ez egy egoista barmot takar, aki helyes, és a nők a rajongásukkal baszták el a szerencsétlent. te ne legyél, én lenézem őket, mert felszínesek, és szeretnek szemétkedni ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!