Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehet még normális életem?

Lehet még normális életem?

Figyelt kérdés
A napokban megfogalmazódott bennem ez a kérdés. Évek óta emetofóbiával küszködök, és rá kellett jönnöm, hogy még egy randi sem megy úgy, ahogy kellene. Kénytelen vagyok ott hagyni a fiút az asztalnál mondván, elnézést mindjárt jövök, hogy tudjak pár mély levegőt venni anélkül, hogy neki feltűnne mennyire ideges vagyok. Csakhogy ez nem igazán tetszik a fiúknak, de elmondani viszont nem merem, hogy valójában mi a helyzet, mert félek, hogy azonnal ott hagynak. Lehet így normális párkapcsolatom egyszer? Sajnos, én már nagyon kételkedem benne :( 17/L

2014. júl. 21. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Én nem értem miért ne vehetnél mély lélegzetet bárki előtt csak úgy szimplán?

Szerintem túlreagálod a dolgot.

Pontosan nem tudom mit takar ez a betegség, de hidd el, ha valaki nem tudja rólad, nagy valószínűséggel eleinte észre sem fogja venni...

De ha esetleg mégis észrevette, akkor mondd el neki nyugodtan, hogy van egy ilyen kis problémád, de semmi komoly dolgot nem jelent, ne féljen és hidd el, meg fogja érteni...

Ha meg véletlen mégis egy t*ketlen m*jmot fogsz ki, akkor ne sajnáld, ha lelép időben!

Magad is megkíméled ezzel hosszabb távon!

2014. júl. 21. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Hú, ez nem hangzik jól :( Én is hasonlóval küzdök (nem ezzel a fóbiával, hanem más lelki eredetű dologgal), ami gátol az ismerkedésben. Szerintem beszélj pszichológussal!

Amúgy ha van kedved beszélgetni, akkor szívesen segítek, ha tudok.

2014. júl. 21. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
#2 neked mi a problémád?
2014. júl. 21. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor a randit ne egy vacsoránál zavarjátok le.

A partneredet nem érdekli, hogy te eszel e vagy sem.

2014. júl. 21. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Keress egy másik lököttet és tökéletes pár lesztek. A lököttet nem sértésnek szánom, én is az vagyok...:)
2014. júl. 22. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:

"#2 neked mi a problémád?"

Depresszió. Nem tudom megvalósítani magam, nem érzek motivációt, nem hiszek abban, hogy jobb lesz. Nem is nagyon érdeklem az embereket. Értéktelennek érzem magam.

2014. júl. 22. 20:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Nem vagy értéktelen, senki sem az!

2014. júl. 23. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!