Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lesz még itt valaha normális...

Lesz még itt valaha normális életem?

Figyelt kérdés
Itt a lakhelyemen még 10 évvel ezelőtt gyerekkoromban eltrejedt rólam egy nagyon durva pletyka,sajnos a sors úgy hozta,hogy egy szakközépbe kerültem a pletykálók egyikével,egy osztályba.Nem volt nyugtom,a pletykáló az egész osztályt ellenem fordította,senki sem hitt nekem,egy barátom se volt.Elég sokan tudnak a pletykáról a környéken,van úgy,hogy furcsán néznek rám boltban,orvosnál stb a környékbeliek.Már nem bírom,munkát is inkább a fővárosban keresek.
2013. jan. 5. 10:16
 1/4 anonim válasza:
Jól teszed ha otthagyod azt a helyet, úgy sincsenek barátaid ahogy írod, az idő majd elfeledteti a rólad suttogott pletykákat, de szerintem ne ott várd meg mert több esélyed van új lappal indulni máshol. Sok szerencsét!
2013. jan. 5. 10:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,sokkal jobb a fővárosban,itt otthon elég rossz találkozni furcsa tekintetekkel,összesúgnak gyakran a hátam mögött
2013. jan. 5. 10:28
 3/4 anonim válasza:
Amúgy mond csak mi az a nagyon nagyon durva pletyka ?
2013. jan. 5. 11:44
 4/4 A kérdező kommentje:
privátban leírom,ha akarod
2013. jan. 5. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!