Mire jó a rasszizmus?
Magyarország az átlagnál rasszistább ország, a statisztikák szerint.
De miért? Mire jó ez?
utolsó, szerintem azt se tudod mi az a rasszizmus. és azt se tudod mire írod.
sejtésem szerint 13 év körül lehetsz, nem bántáskép, de ez jött tleg, ők írnak ilyeneket.
Magyarország nem rasszista.Akkor volna az ha ok nélkül utálnánk más népcsoportokat.A cigányokat itt nem ok nélkül utálják,valljuk be bőven tesznek érte...
Azon sincs mit csodálkozni ,hogy sokan nem szeretik a szlovákokat...Mióta ilyen slota-fajták vannak kormányon ,mást sem hallani tőlük csak magyarellenes kirohanásokat.
Itt vannak például a kínaiak,elég sok van az országban:Ők szinesbőrüek, még sem utálja őket senki,mert tudnak alkalmazkodni,dolgoznak és nem nagyon bűnöznek.Na,ha őket gyülölnénk (ok nélkül) akkor lennénk rasszisták!
Ez az, mire jó a rasszizmus?
Miért akarnak megverni a cigányok az utcán és miért "büdös gádzsóznak" le?
Ez ám itt az igazi kérdés...
Szerintem idehaza (és azok szerint a fölmérések szerint is, amiket én olvastam), Magyarországon csökken a rasszizmus mértéke.
Ahonnan Te szeded az értesülésedet, ott valószínűleg nem definiálták a rasszizmust, esetleg nem megfelelő volt a mintavétel. De természetesen másik ilyen probléma, hogy miképp mérték ezt, a magyar rasszt kérdezték meg, vagy mondjuk a cigányt is. Mert tény, hogy a roma kisebbség körében nagyon magas a rasszizmus.
12:51!
Mert mindenhol az látják, hallják, hogy: "büdös cigányok, menjetek vissza Indiába, Dögöljetek meg stb."
Hiába rendes,normális egy cigány akkor ezt kapja, akkor mi értelme van rendesnek lenni?
Eddig én is rendes voltam, de elegem van abból, hogy hiába vagyok én "jó fiú" akkor is dögöljek meg mert cigány vagyok...
5:04 !!
Ha te rendes vagy, de mégis ezeket a jelzőket kapod, akkor azt inkább köszönd meg azoknak a cigányoknak, akik nem tudnak viselkedni,ugyanis aki nem kedveli a cigányokat, az nem azért teszi, mert csak gondolt egyet, h ma kipróbálom milyen rasszistának lenni, hanem sok roma okot ad erre !! Persze vannak rasszista idióták is, akik hitlerért rajonganak stb.és a gyűlöletüknek nincs semmi alapja, de az ilyenek vannak kevesebben.Pont azt magyarázod, h a cigányok rasszizmusának oka van, de akkor ugyanúgy azt is látnod kéne, h a nem cigányok rasszizmusának is van oka !! Tehát akkor ez egy örök körforgás, nem?! ....vagy talán NEKTEK, akik normálisan tudtok élni, nektek lenne a dolgotok megtanítani kevésbé jó modorú nemzettársaitokat a helyes viselkedésre, és mindkét félnek a problémái megszűnnének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!