Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Már az orvosok ellen se lehet...

Már az orvosok ellen se lehet jogi úton fellépni? Miért nem emeltek vádat a savleöntős orvos ellen?

Figyelt kérdés

A hivatalos indoklás szerint: ugyan a nő legalább 3 féle savval le volt öntve és shockos állapotban találtak rá a feldúlt lakásában, viszont nem lehetett kétséget kizáróan bizonyítani, hogy azt valóban az orvos barátja öntötte rá.

De könyörgöm, ebben az országban most már az orvosok is olyan megítélés alá esnek, mint a rendőrök, azaz tök hiába teszel ellenük feljelentést, mert elsikálják az ügyet?

Ugye egy átlag halandó esetében ilyen fel se merülhetne, hiszen ha ő volt, ha nem, tökre nem számít, ha másért nem, már csak azért is, hogy "meglegyen a tettes", .zarrá-véresre verik, és aláíratják vele, hogy ő volt az.

Na meg kérem, akkor miért nem indítanak új nyomozást, hogy tényleg előkerítsék a tettest? Ez senkinek se gyanús körülmény? Tényleg itt tartunk már? Nekem ez nagyon durva.

Mi a véleményetek? Szerintetek egy átlagpolgárral szemben is megtagadták volna a vádemelést, merthogy elvégre mindenki félrebeszélhet, és lehetett bárki is az? Ez egy agyrém ...

2014. aug. 7. 18:32
1 2
 11/13 anonim válasza:
Az értem másik oldala: szégyen, hogy egy becsületes, lelkiismeretes orvos nem kapja meg a tiszteletet a betegektől, csak a gyűlöletet. Most nem a pénzről beszélek. Miért is menjenek a fiatalok orvosi egyetemre? Ha oda mennek, miért maradjanak az országban? Ezért a gyűlöletért? Egy becsületes orvos végigtanul 12-15 évet (egyetem+mire szakvizsgát szerez), mire önállóan praktizálhat, és ezt kapja. Mindenki a saját cselekedeteiért felel! Ennek ellenére egy becsületes orvost is a sztereotípiák alapján skatulyáznak be!
2015. máj. 6. 00:50
 12/13 A kérdező kommentje:
nézd, én teljesen elfogadlak, csak egyszer mutass nekem egy általad leírt típusú orvost. elég sokat ismerek, de ilyennel még nem találkoztam sajnos.
2015. máj. 6. 12:58
 13/13 anonim válasza:
Milyen típusra gondolsz? Aki 15 évig tanul, hogy dolgozhasson, meg még utána is évekig dolgozik, hogy önállóan praktizálhasson? Ez minden orvosra igaz. Mert én ennyit írtam. Becsületes orvosok márpedig vannak. Az egyik orvos, akihez járok, nemhogy pénzt, még ajándékot se fogad el, és profi a munkájában. Egyébként én mélységesen elítélem az általánosítást akár orvosokról van szó, akár nem. Szerintem senkit nem szabad ismeretlenül elítélni, más, a szakmában dolgozók munkája alapján. Nem is értem. Miért bántaná, utálná valaki X orvost Y és Z orvosok hibájáért? Hol van ebben a logika?! Adott orvost mint egyént joggal utálod, ha valamit elrontott. De a többit nem. Ha orvostanhallgatóval, vagy ismeretlen orvossal találkozol, akkor szembe köpöd, mert más orvosok ezt meg azt csinálták? .... :D
2015. máj. 11. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!