Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ausztráliában, van ok félni...

Ausztráliában, van ok félni az élőlényektől?

Figyelt kérdés
Úgyértem ha kiköltöznék, akkor tarthatnék attól, hogy mérges kígyó, vagy mérges pók stb. jön be a házba?
2010. jan. 11. 22:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
a belvárosban nem nagyon, de keretes házban már van okod jah. nem néztél Steve-t az animal planet-on soha?:)
2010. jan. 11. 22:41
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

[link]

[link]

Igen vannak veszélyes állítok, de nem hiszem hogy találkoznál velük normál körülmények között. Ha meg vadabb területen jársz hallgass az ott élőkre akik tudják hogy kell viselkedni.

2010. jan. 11. 22:49
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Tudtommal a legmérgezőbb kontinens, ahol kis szerencsével minden négyzet kilóméteren találsz valami halálos növényt, bogarat, kigyót, meduzát, pókot, kacsacsőrű emlőst, halat, stb...

Szerintem ha ez nem lenne már rég kiköltöztem volna. :)

2010. jan. 11. 23:13
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

én is úgy tudom, hogy hacsak nem a betondzsungelben élsz, hanem kertvárosi részen, akkor ott már akár kígyókkal is találkozhatsz, mérges pókok, stb.

nem tartozik ide, de az ózonréteg is felettük van a legjobban elvékonyodva, igen erős az UV-sugárzás ott.

2010. jan. 11. 23:18
 5/12 anonim ***** válasza:
39%
Igen, főleg az ember nevű faj jelent komoly veszélyt. Aztán mondják még, hogy tévedni emberi dolog, tehát a feltételezésekre alapozott döntések is veszélyesek. Pl. az, hogy magyar oldalon kell megkérdezni, mi és hogy zajlik a Föld jóformán másik felén elhelyezkedő országban, nem pedig az ott élők közül minél többet...
2010. jan. 12. 07:40
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
igen, a vízben, a levegőben, a földön, mindenhol vannak mérges állatok Ausztráliában...én is ezért nem fogok odamenni :)
2010. jan. 12. 11:06
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
van az a édes cuki állat, a kengurú. na annak egyetlen rugásába bele lehet halni. és mostanság kezdik ellepni a kervárosokat.
2010. jan. 12. 11:18
 8/12 anonim ***** válasza:
67%

Úristen miket tudtam most meg :D Pedig egyik exem ott nőtt fel.

:)

Szegény, most utólag annyira sajnálom, olyan kis félénk képzelem hogy retteghetett vagy 25-30 évig :D

Én is imádom Ausztráliát de pont a pókok és hasonlók miatt nem merek odaköltözni. Én itt is félek minden állattól, ott meg sokkal vadabb körülmények vannak így szerintem bőven elég néha elutazni oda, akkor is összesza.rnám magam időnként szerintem :O :)

Szerintem a póktól kell félni meg ha olyan részen élsz a krokodil is a frászt hozhatja rád kb.

Én szerintem inkább maradok valami betondzsungelnél ahová ha bejön valami állat ráküldök a kemotoxot :DD Kikészülnék ilyen vad helyeken, fejszével a kezemben állnék lesben egész nap aztán belebetegednék az alváshiányba :D

De egyébként többen kiköltöztek már oda és szerintem nincs probléma, kellemes jó hely. De ők nyilván a rendezettebb környékeken élnek.

2010. jan. 14. 03:46
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
2010. jan. 14. 08:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Kint élő ismerősöm mesélte, hogy ott van egyedül a világon olyan öböl (ami folyótorkolat is egyben), ahol együtt élnek a cápák a krokodilokkal :-)

(egy helyi kikészülne a röhögéstől sztem ha látná ezt a kérdést meg a válaszokat az enyémmel az élen, de jobb félni, mint megijedni :-)

2010. jan. 14. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!