Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Segíts! Mit csináljak? Bővebbe...

Segíts! Mit csináljak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmmel 10 éve vagyunk jóban..ovis korunk óta.De valahogy kezdem azt érezni, hogy eltávolodunk egymástól.A sulinkban jár az uncsija igy vele tölti az egész napot..csak sajnos a csaj minden idiótaságba beleviszi a barátnőmet..mondtam neki, hogy vigyázzon vele de nem hallgat rám. Sokszor beszéltem már erről vele, hogy miért van az, hogy már szinte alig beszélünk..aztán csak annyit mondd, hogy "dehát eleget beszélünk"..

Valakinek nincs ötlete, hogy mit csináljak?

14/L

2010. jan. 11. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű elfáradt a barátságotok. Ő is sokat változott 10 év alatt és te is. Ha elmaradtok egymástól akkor sem omlik össze a világ.
2010. jan. 11. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az előttem szólónak.

Én is így vagyok, mint te, csak nálunk én vagyok az, aki már nem érzi jól magát a barátságban. A volt barátnőm egyfolytában találkozgatna, meg van sértődve, hogy én nem keresem, de egyszerűen már nem olyan, mint régen. Nincs már közös témánk, csak úgymond bájcsevegünk.

Szerintem nincs ebben semmi, én örülök, hogy a legjobb barátnőm volt kb. 8 évig, most is szívesen találkozok vele alkalomadtán, de ami nem működik, azt kár erőltetni.

2010. jan. 11. 22:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Átérzem a helyzeted. Annyi különbség h köztem s a barátnőm közt elmúlt ez a korszak. Bekeveredett a menő csajok közé, aztán pofára esett s helyrejött :) Lehet, hogy ez igy kegyetlenül hangzik de ha szép szóval nem jön rá, hogy ki az igazi barátnő majd megmutatja neki az élettapasztalat ugymondd.Én is sokat sirtam miatta, nem hivott ki sehova alig beszéltünk...aztán fordult a kocka

l/17 (akkor 13-14 évesek voltunk)

2010. jan. 12. 14:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!