Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit kellett volna csinálnom?

Mit kellett volna csinálnom?

Figyelt kérdés

Tegnap este arra lettem figyelmes, hogy valaki nyögdécsel.Odamentem és az egyik telefonfülkében egy nőnek a nyakára volt tekerve a telefonnak a zsinórja és ezt kérdezte tőlem:

Autó erotikus forgolázás, kipróbálja?

Nem tudom mi volt a baja.Én nagyon megrémültem és azonnal elmentem onnan,

Ma meg azon gondolkodtam, hogy mi lesz ha valami baja lesz annak a nőnek én meg ott hagytam.

2014. júl. 26. 16:51
 1/2 anonim válasza:
Ez komoly? Hogy nézett ki? Én is elmentem volna, de azért megkérdeztem volna, mi baja.
2014. júl. 26. 17:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudtál volna vele csinálni semmit. Egyszerűen a légszomjtól izgul fel, azért csinálja, saját akaratából. Ha megpróbáltad volna megakadályozni, valószínűleg elküldött volna melegebb éghajlatra, és folytatta volna. Veszélyes, amit csinálnak, de nem sokat tehetsz ellene... Aki ebben "szenved" az úgyis csinálni fogja.
2014. júl. 26. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!