Nagy hülyeség volt kiadni egy kabátért 15e ft-ot?

pont ez volt velem is ma. elmentünk a nagyimmal vásárolni és meglátott egy tök jó, de ugyanakkor drága felsőt nekem. mondta, hogy próbáljam fel, hát felpróbáltam, de mondtam, hogy ez kicsit drága (10E), Ő pedig azt mondta, hogy akkor örül, amikor én is örülök és hát megvette. aztán mondtam, hogy én eredetileg táskát szerettem volna, nem egy drága felsőt és rávett, hogy benézzünk táskát venni és találtam egy olyat, ami pont megfelelő volt, de 12E és már nem akartam kifosztani, de Ő erősködött, hogy vegyük meg. azután kezdett előjönni a lelkiismeretfurdalás..főleg, hogy utána még egy koktélruhát is megvett nekem, igaz az le volt árazva 13E-ről 6E-re. de most szarul érzem magam, viszont ugyanazt mondta nekem is, hogy ne aggódjak, az a lényeg, hogy örüljek, meg hogy szereti, ha csinos vagyok.
15L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!