Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagy hülyeség volt kiadni egy...

Nagy hülyeség volt kiadni egy kabátért 15e ft-ot?

Figyelt kérdés
elindultunk ma anyummal egy kabátot venni. körbejártuk a kínaikat több helyen, dehát az árukészlet nagyjából mindenhol ugyanaz volt és egy normálisabb kabátot nem találtunk. próba-szerencse alapon betértünk egy márkásabb ruhaboltba ahol találtunk nekem egy kabátot ami jó is volt, méretben is, kinézetre is, kényelmes, csak épp 15e ft...én mondtam anyumnak hogy ez jó lenne csak az ára..de azt mondta ne az árát nézzem csak tetszik-e jó-e..pedig tudom hogy ez már nem a mi kategóriánk pénzileg. megvettük a kabátot, én is pótoltam bele. most egy kicsit lelkiismeretfurdalásom van, lehet feleslegesen is, mert ott van a jó oldala hogy végre van egy jó kabátom de tudom hogy anya most emiatt fog magától megvonni valamit...meg aztán nem is tudom milyen összhatást kelt majd kínais cipőben és gatyában és ggecco kabátban járkálni. szerintetek nagy hülyeség volt?
2010. jan. 9. 12:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
igazatok van, köszi a válaszokat:)
2010. jan. 9. 14:25
 12/13 anonim ***** válasza:

pont ez volt velem is ma. elmentünk a nagyimmal vásárolni és meglátott egy tök jó, de ugyanakkor drága felsőt nekem. mondta, hogy próbáljam fel, hát felpróbáltam, de mondtam, hogy ez kicsit drága (10E), Ő pedig azt mondta, hogy akkor örül, amikor én is örülök és hát megvette. aztán mondtam, hogy én eredetileg táskát szerettem volna, nem egy drága felsőt és rávett, hogy benézzünk táskát venni és találtam egy olyat, ami pont megfelelő volt, de 12E és már nem akartam kifosztani, de Ő erősködött, hogy vegyük meg. azután kezdett előjönni a lelkiismeretfurdalás..főleg, hogy utána még egy koktélruhát is megvett nekem, igaz az le volt árazva 13E-ről 6E-re. de most szarul érzem magam, viszont ugyanazt mondta nekem is, hogy ne aggódjak, az a lényeg, hogy örüljek, meg hogy szereti, ha csinos vagyok.

15L

2010. jan. 9. 20:20
 13/13 anonim ***** válasza:
én 19e-ért vettem a takkoba xD
2011. márc. 31. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!