Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagy hülyeség volt kiadni egy...

Nagy hülyeség volt kiadni egy kabátért 15e ft-ot?

Figyelt kérdés
elindultunk ma anyummal egy kabátot venni. körbejártuk a kínaikat több helyen, dehát az árukészlet nagyjából mindenhol ugyanaz volt és egy normálisabb kabátot nem találtunk. próba-szerencse alapon betértünk egy márkásabb ruhaboltba ahol találtunk nekem egy kabátot ami jó is volt, méretben is, kinézetre is, kényelmes, csak épp 15e ft...én mondtam anyumnak hogy ez jó lenne csak az ára..de azt mondta ne az árát nézzem csak tetszik-e jó-e..pedig tudom hogy ez már nem a mi kategóriánk pénzileg. megvettük a kabátot, én is pótoltam bele. most egy kicsit lelkiismeretfurdalásom van, lehet feleslegesen is, mert ott van a jó oldala hogy végre van egy jó kabátom de tudom hogy anya most emiatt fog magától megvonni valamit...meg aztán nem is tudom milyen összhatást kelt majd kínais cipőben és gatyában és ggecco kabátban járkálni. szerintetek nagy hülyeség volt?
2010. jan. 9. 12:20
1 2
 1/13 anonim válasza:
85%
szerintem ne legyen...mondjuk én kabátot magamnak vásároltam idén 17ezerért, és mi sem vagyunk gazdagok(csak én...:D) szal sztem ne legyen.
2010. jan. 9. 12:30
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Ne legyen lelkiismeret furdalásod!Én mindig igy szokok lenni,anyukám mindent megvesz nekem,amit csak akarok,bár nagyon ritkán kérek valamit.Mi is eléggé szegények vagyunk,és mi sem engedhetünk meg magunknak bármit,mégis megvan mindenem.Sokszor nekem is lelkiismeret furdalásom van,de anyukám azzal nyugtat,hogy ez nem is volt olyan sok pénz,stb.(20 000 ft),de én tudom,hogy az volt..

Inkább örülj,hogy ilyen jó anyukád van,én is örülök :)

2010. jan. 9. 12:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudom mit érzel. Én is voltam már hasonló szituációban, de erre annyit tudok csak mondani: Anyák már csak ilyenek :) Ne legyen lelkiismeret furdalásod, anyud azt akarja, hogy neked a legjobb legyen:)
2010. jan. 9. 12:32
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Az összhatással ne törődj, senkit nem fog érdekel a hülye sznobokon kívül, azokat meg egyébként is jobb elkerülni. ha ezt a kabátot tényleg megbecsülöd, és nem az lesz, h jövőre kidobod, mert új kell, mert ezt meguntad, akkor egyáltalán nem volt hülyeség megvenni.
2010. jan. 9. 12:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Régen én is éreztem kényelmetlenül magam, ha anyum sok pénzt költött rám...

Most vannak a nagy karácsonyon utáni leárazások. Mi is épp tegnap vettünk a Tescóban anyummal 4 kabátot, 2-t nekem, 2-t neki. A szövetkabátok 14 ezerről 2900-ra, és 3200-ra voltak leárazva, és márkásak, mert F&F és Cherokee. És egy másik butikban is ugyanezt a kabátot 15 ezerért adják, szóval mi nagyon jól jártunk :) Lehet, h nektek is szét kellett volna még nézni 1-2 helyen...

2010. jan. 9. 12:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hú, nekem mikor élt anyum milyen lelkiismeret furdalásom volt, ha kaptam bármit is, soha nem voltunk gazdagok.

Mivel nem ellenkezett, ezért ne legyen lelkiismeret furdalásod, akkor kéne legyen, ha kitapostad volna belőle hisztivel.

Az meg nem érdekes, hogy ez márkás, a többi cuccod nem. Legalábbis aki nem erre megy, azt nem fogja érdekelni.

2010. jan. 9. 12:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha tényleg tetszik és tényleg jó minőségű, akkor hidd el, ez most olcsóbb volt a gagyi, "pár forintos" kínainál. Hosszú távon kell gondolkodni, nem csak a mában. A kínai lehet, hogy egy vagy két szezont bír ki, a jó minőségű meg évekig is jó lesz.

Mi a cipőkkel vagyunk így a párommal. 3 és fél éve vagyunk házasok, nekem azóta nem vettünk semmilyen cipőt (mindig van más, amire költeni kell), de még mindig nem probléma, mert olyan klassz állapotban van mind. Van olyan csizmám, amit 2002-ben vettem 17 ezerért, és csak most kezd tönkremenni. A páromnak pénzszűke miatt kétszer vettünk kínai cipőt, az egyik három hét alatt trapára ment, pedig normálisan jár benne, a másik egy szezont épp kibírt és aztán ment trapára...

És ha belegondolunk, akkor az ő 3500 Ft-os cipője sokkal drágább volt az én 17000 Ft-os csizmámnál...

2010. jan. 9. 13:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A 2. hozzászólóval értek egyet, én is így vagyok. Nekem elváltak a szüleim anyámmal és nevelőapámmal élek. Az igazi faterom cső gazdag, vállalkozó és egyedül él. Főleg akkor érzem rosszul magam amikor pl. idén karácsonykor kaptam itthonról egy laptopot fatertól egy 10est. Kb. egy éve vettünk felesbe egy robogót kb. 140.000- 140.000ft. Ezt ő még talán jobban akarta, mint én. Ezzel a géppel eléggé ráfogtunk (sz*r), de minden alkalommal fölhozza. Otthonról én is mindent megkapok, azt is amit nem akarok, fatertól pedig szerintem még 5 év múlva is azt hallgathatom, hogy 15 évesen kaptam egy motort. És a múlt héten mondtam neki, hogy kéne egy teremcipő, mert a mostani már oda van, annyit mondott, hogy amíg megyek hozzá, nem kapok. (Anyáméktól nem akarok kérni, mert mégiscsak vele járok edzésre minden hétfőn). Ja és eddig 2-3 hetente mentem, de ezek után nem fogok.
2010. jan. 9. 13:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
ezért ne izgulj. ha az tetszett, akkor az tetszett és kész. nekem is van 2 kabátom. egyik 20000es (sídzseki mondjuk és már 4 éves) a másik 2000 volt (és még jobban is szeretem, csak hidegben nem olyan jó :D) 1-2 alkalommal belefér egy drágább ruha is szerintem. nem kell teljesen lemondani mindenről :) (mi is elég rosszul állunk amúgy)
2010. jan. 9. 13:25
 10/13 anonim válasza:
100%
Anyukád biztos tudja, hogy mennyit költhet rád. Meg hogy most összhatás kinai cuccok... Ki veszi azt észre h kinai, ha jól néz ki?
2010. jan. 9. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!