Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tenyleg hulye vagy buta nep...

Tenyleg hulye vagy buta nep az amerikai?

Figyelt kérdés
en nemtudom,nem jartam kint,de sok ismerosom meseli,hogy mennyire primitivek.
2010. jan. 8. 07:33
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
68%
tényleg
2010. jan. 8. 07:37
 2/32 anonim ***** válasza:
34%
El ne hidd. Primitívek. Akkor miért világelsők? Tudod ahol csak egy városban élnek 10 millióan, ott nyilván több a hülye. Itt is sok hülye van elhiheted. Amerika egy városában élnek csak annyian mint Magyarországon. Akkor persze hogy több a hülye ember. De mint már mondtam, ha ők olyan hülyék, mi meg vagyunk az ászok, miért is vagyunk a béka se..e alatt?
2010. jan. 8. 07:43
 3/32 anonim ***** válasza:
55%

Én is úgy tudom, hogy azok... Valaki azt mesélte, hogy néhány amerikai szerint a magyarok jurtákban élnek, hosszú a hajuk és lovon közlekednek... Mondjuk tudtommal csak a saját történelmüket tanulják és az érettségijük felér nálunk kb egy általános iskolai végzettséggel...

Én el tudom képzelni hogy nagyon primkók...

4/32 A kérdező kommentje:
jo lenne ha egy picit le is irnad,hogy miert.
 5/32 anonim ***** válasza:
57%

előző vagyok

Nálunk visszahúzóerő a kisebbség és akik irányítanak... ezért - az előttem szólónak.

2010. jan. 8. 07:45
 6/32 A kérdező kommentje:
en is hallottam ezt a suli vegzetsegerol.hat nem tudom.a masodik valaszoloval meg a harmadik valaszoloval is egyett ertek.legjobb lenne kimenni.Bar en jappanban elek,de itt sem tudnak sokat magyarorszagrol,na es szlovakiarol nem is hallottak.mindenki azt hiszi amerikai vagyok,helloznak allandoan,ha meg azt mondom magyarorszagrol vagyok akkor azt hiszik az is amerikaban van.en ezt nem ertem,akkor csak nalunk ilyen szigoruan veszik a tanulast,mert,hogy ezek sokat nem tanultak az biztos.
2010. jan. 8. 07:48
 7/32 anonim ***** válasza:
51%
Tényleg buták, és saját magukat butítják. Gondolj bele hogy ott jó marketinggel még a szart is el lehet adni aranynak. Az oktatásuk egy fos, bár szerintem hatékonyabb mint nálunk. Csak ez az undorító globalizáció ne lenne, lassan mi is megpróbálunk olyanok lenni.
2010. jan. 8. 07:55
 8/32 anonim ***** válasza:
39%

Úgy érted japánban sem veszik olyan szigoúan a tanulást mint nálunk? Vagy az amerikaiakra értetted?

Szerintem abszolút hozható a szint amit nálunk megkövetelnek s magam részéről nincs is ezzel bajom, mert pl csomó mindent mi találtunk fel, ami világszerte már alapnak számít ( hologram, gomb, golyóstoll, miénk a kontaktlencse is, a számítógéphez is van közünk,ott a C-vitamin is, a szóda, dinamó, floppy, állítólag nálunk már hamarabb meg volt az első autó, mi készítettük az első repülőt is, csak mi nem szabadalmaztattunk rengeteg dolgot...- hirtelen csak ennyi jutott eszembe.) Szerintem ez csak jó, nem kell lejjebb adnunk.

2010. jan. 8. 07:55
 9/32 A kérdező kommentje:
ugy ertettem,hogy japanban sem veszik eleg szigoruan a tanulast,hat nem tudom mit tanitanak naluk foldrajzon.es ugy hallottam,amerikaiak sem tudnak sok mindent europarol.de beszeljunk csak amerikarol.Ugy figyelem, hogy a legtobb tudos vagy mas hiresseg aki amerikaban tevekenykedik vagy europai vagy legalabb az szarmazasa az.
2010. jan. 8. 08:02
 10/32 anonim ***** válasza:
52%
Rendben mi találtuk fel, mármint magyar származású ember, és a szabadalmak legnagyobb része melyik országé? Minden értelmes feltaláló külföldre viszi, mert ott megbecsülik, megfizetik, elismerik, itthon bevinnél valami jó találmányt csak kiröhögnek, nem tudom emlékeztek-e arra a szívgyógyításban használt gépre amit a feltaláljó azért vitt ki mert itthon kiröhögték vele. Most kis országunk 20-30 millióért veszi darabját külföldről. Lehet hogy inkább mi vagyunk primitívek?
2010. jan. 8. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!